Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
3.5.10 13:34

d

Příspěvek upraven 21.10.11 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.5.10 13:36

ahojky janka :mavam: som sa po tebe dnes už zháňala tak čo testík tmavne - ukáž foto :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.5.10 13:37

este sa Vam pochvalim mojimi tehu testami : 9, 10, 12 a14 dpo. Uz koncim s testovanim - zostali mi este 2 - tie asi miniem ked pojdem k doktorke… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.5.10 13:39

ahoj smouli - tmavne, ale myslela som, ze dnes bude este o trochu tmavsi ako na 12 dpo,ale nevadi…zdaju sa mi rovnake :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.5.10 13:40

Natula, to je pristroj na pocuvanie srdiecka, ale co som pocula, da sa to pouzivat az od 12 tt, co ja by som chcela, aby sa dalo uz skor, lebo prave tie prve tyzdne su najkritickejsie, ale urcite zaujimava vec :palec:

Dijef, ja by som na tvojom mieste testla, hlavne, ked zajtra nebudes moct, mna by ta neistota trapila asi viac ako biely testik, a zase si mozes este povedat, ze keby bol biely, ze je to cez den a poobede a este sa moze ciarka ukazat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.5.10 13:40

Janka ahoj, nie su rovnake, dnesny je tmavsi, aj ked sa ti to nezda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
3.5.10 13:47

vôbec som vás nestihla dočítať, takže ani neviem, čo ste sa pýtali k tomu IUI. U mňa to nabralo rýchly spád, tak som musela rýchlo konať. Keď som sa konečne dovolala, tak milá sestrička mi povedala, že zrovna sa im odhlásila klientka, ktorá mala prísť o 16,30, takže ak si dovtedy dokážem zohnať od gynekologa odporúčací lístok, tak môžem hneď prísť aj bez partnera na pohovor. Tak som teraz prišla od svojho gyn., ten ma sprdol, že takto sa to nerobí, lebo už bol na odchode, ale lístok mi dal. Tak tam o pol piatej idem. Dnes som 9dc, folikulometriu robia na 12dc, takže ak by Boh dal a motyka stretila, tak možno z toho bude už tento cyklus čosi. Samozrejme, že verím, že to výjde, i keď pravdepodobnosť úspechu a hlavne pri zlom spg. je malá. Ale tu v TN to stojí len 40 euro a to dám, za jeden pokus. A potom už pôjdeme na IVF, ak to nevýjde.

Čo ste ešte chceli vedieť?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.5.10 13:48

dijef teraz som si citala par stranok dozadu, ze Ta boli brucho - mna tiez bolelo - to je mozno tehu priznak (ked Ta inokedy nebolieva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.5.10 13:50

Albi normálně ve smajlíkach dobré žé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kati já bych to taky chtěla,ale na druhou stranu nevím,jestli by to nebylo na škodu,aby jsme u toho nebyly 24 hodin denně a já taková stresmenka no nevím nevím,asi bych nestíhala kupovat baterky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6530

nat ja mám toto doma už když sem čekala Dandu, tedy 4rok a nic moc sem neslyšela, když byl otočený jinak a stresovalo mě to a pořád sem jen hledala kde zrovna má srdíčko a jak je teda otočený :)mě to moc nenadchlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
katkamarek píše:
Maji, tak drzim palce, aby to vyslo a vzali vas, ked si brala clostil ovulka by mohla byt i skor, nie?

katka ja mávam ovulku na 15-17 deň. Čo myslíš, clostil ju môže posunúť o koľko dopredu? O deň, dva?

Dúfam, že ten 12dc na tú folikulometriu nebude neskoro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.5.10 13:55

Nikol tak to je super,že tady máme jeden názor na to,no takže nic moc joo? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1307
3.5.10 13:58

janka dôležité je, že tmavnú :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.5.10 13:59

tak ja som teraz šupla do seba posledný pohár vody a keď prídem domov spravím ovu testík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.5.10 14:17

janka supeeer, tie nove mamatesty sa mi velmi pacia :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie