Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maji prosímtě,před tím IUI je jaká příprava,mi právě muj gyn řekl,že když mi dají pryč ten vaječník,tak že bych se pak měla hned pokoušet o mimi,jako by jsme se nesnažili už dávno
,nebo že bychom mohli zkusit to IUI,tak ale víc jsem se nevyptávala,on mě chtěl v te chvili uklidnit ,protože to byl šoku,že tam mám zase tak velkou mrchu.Ale co IUI vlastě obsahuje,jen vím,jak se to dělá,ale co předtím,ta příprava mě zajímá
majka, Ty rozmyslas nad IUI? a to Ti urobia aj bez odporucania lekara? chcela by si ist este tento cyklus?
katka, a kde si sa vlastne flakala cely vikend, ze ci nas nebola pozriet? ![]()
albi, uz mame dalsi mikrospop, mm kupil- original labolatorny, ma dva okulare a maximalne zvacsenie 1500 krat
len sa nam to na takom zvacseni este nepodarilo zaostrit, ale chystame sa na to ![]()
Soldi bola som u mamky a na svadbe kamoske, takze som nic nestihala, okrem toho mm je chory, ani na svadbe so mnou nebol
Ale uz sa mu polepsilo hadam.
Maji, IUI chces stihat este tento cyklus? A myslis, ze budu v centre ochotní vam ho urobit?
Kati to IUI mi dr říkal,že mužou udělat normálně v porodnici,že né žádné centrum ![]()
Soldi vám se to hodně zalíbilo ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10611.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10611.gif sedovat ty spermíjky co?Já ten muj mikro ještě furt nenašla
,600kč je v prd,to mohlo být ovu testu
![]()
evicka293 píše:
maji a HP si mala v pohode?
evi - ževraj celkom v pohode. ja mám v nepohode len vysoký tlak - ale aj ten je s liekmi celkom v pohode. ![]()
ahojte
Katkamarek-si mi usla z grafov.
prosim ta ten minuly cyklus - ktory den ti brali krv na progesteron a aka bola jeho hodnota? ja som mala podobny graf predminuly mesiac - chcem porovnat…lebo progesteron som mala len 14,5…
katka, chuda Tvoj mm. aj elllin mm je chory, aj bambi je chora, asi zase otravuje nejaka viroza ![]()
a aka bola svadba?
Pivonka píše:
ahojteKatkamarek-si mi usla z grafov.
prosim ta ten minuly cyklus - ktory den ti brali krv na progesteron a aka bola jeho hodnota? ja som mala podobny graf predminuly mesiac - chcem porovnat…lebo progesteron som mala len 14,5…
Kati uz som ti odpovedala na MK
Ale podla mna si mala uplne ok ten progesteron
babule - skúšam sa tam dovolať, či ma zoberú a čo je predtým treba. len mi to neberú, asi majú obed. ale hneď ako budem vedieť, tak vám napíšem.
a chcem ísť na IUI. a chcem ísť ešte tento cyklus. a bodka.
len aby to aj oni pochopili. ![]()
Maji, tak drzim palce, aby to vyslo a vzali vas, ked si brala clostil ovulka by mohla byt i skor, nie?
Soldi jak vy tam dáváte ten obrázek,který vám zobrazí,který DC jste,to bude pro mě asi maturita co
,já jsem jinak ráda,že vím,kde se zapíná a vypíná notas
![]()
soldi píše:
katka, chuda Tvoj mm. aj elllin mm je chory, aj bambi je chora, asi zase otravuje nejaka virozaa aka bola svadba?
Soldi svadba dopadla super, zabavila som sa, aj kamosky co tam mali manzelov v podstate s nimi netancovali, boli sme ako slamene vdovy
len som stale myslela na mm, ze ako mu je, mam pocit, ze v sobotu to bol vrchol choroby a bolo to najhorsie, ale ked som mu o desiatej volala, tak uz mi povedal, ze uz mu nemam tolko volat ![]()
Mne sa tiez zda, ze nejaka vlna virusu prisla teraz, lebo aj brat je chory, mal vysoke horucky a aj dost v rodine je chorych
ahojte kocky ![]()
aj som vas trosku cez vikend citala, ale bolo mrte roboty tak som nestihala pisat… v sobotu sa mi pustila silna mrcha, tak som bola taka nijaka, len som pomalicky upratovala. v nedelu sme mali na obede svokrusku, potom sme spolu sli za manzelovou babickou do nemocnice, akurat dnes ju operuju, tak dufam, ze to dobre dopadne. je to uzasna zena, hlavne kvoli nej by som chcela babatko co najskor, nech si stihne uzit najuzasnejsiu prababicku. aj svokru mam uzasnu, ale predsa len u prababicky je uz ten vek vyssi, a ona uz pred rokmi mi sepkala ako velmi by chcela pravnucatko
a my sme jej slubili, ze ked sa podari, tak ona bude prva ktora sa to dozvie ![]()
v sobotu ma chytila trosku depka, zase ma neposluchal a bolel mocurik, no to je hroza, lebo to ani keksikovat sa mi moc potom nebude chciet. zatial mam mrchu takze keksik ani nemoze byt, ale dufam, ze ked skonci, tak mocur boliet nebude. asi nacikam do skumavky a pojdem k Dr nech to kuknu v labaku ci sa tam nieco nedeje
mozno aj toto by bol u mna dalsi argument pre laparku, nech ma pozrie gynekolog a aj urolog naraz… ![]()
pajinka, ja som na tom testiku videla ciarku - ale len ked som kukala nan z dialky. budeme zajtra drzat palce.
ella - dobre rozhodnutie, snazilkujete uz par mesiacov a tak oddych a hlavne zmena nezaskodia a mozno prave to bude ten spravny recept. ![]()
inak to IUI by aj mna zaujimalo - to len cisto informativne, zatial nad tym neuvazujeme, ale viem, ze je to najjednoduchsia forma asistovaneho pocatia. kolko to stoji? preplaca to poistovna? niekde na koniku som citala, ze len par desiatok EUR, to sa mi moc ale nezda…
dakujem Kati
iui co ja viem stoji okolo 100eur - ale to v centrach - za lieky na stimulaciu..poistovna to nepreplaca…