Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi, 1.7 je supe dátum z toho hľadiska, že keď som chodila do školy, tak to bol 1.prázdninový deň
![]()
smouli, fakt ťa naťahuje ovulka ![]()
kočky, idem si dasť niečo jesť, zaskočím neskôr ![]()
holky jak ste se bavili že se nesmi předávkovat, že z toho můžou být i dvojčata, trojčata…to co bylo ?
soldi ovu test nemám,ty sem už vyplácala,já teda na tom negativu nevidím vůbec nic,teda nevidím nic ani na té fotce,jen na tom testu.. ![]()
no uvidím zítra,ted už nic nevymyslím,ale asi by to byl zázrak,nic mi není,teda od včera mám trošku nafouklé břicho a krapet zvětšené prsa,jinak nic,nejspíš jede ferari
v předchozích cyklech,sem měla hezčí teplotu,prsa mě bolely skoro hned po ovulce a vlastně sem se pokaždé cítila typicky těhu
..ted je všechno úplně jinak ![]()
Pajinka, no ja neviem, ale bohuzial nic nevidim ![]()
govi, musim sa odputat a sustredit na ine veci, nebudem merat ani sledovat ovu testiky a na chvilu dame pauzu…
soldi, vdaka, preklep opraveny.. ![]()
a moje nesnazenie bude take, ze nebudem sa pozorovat a sledovat a keksik povolim muzovi raz do mesiaca, niekedy v strede mesiaca… tak ako za starych cias, ked sme spolu este chodili..
babulky a kde by som našla jannkyn graf, ako dopadla ??? lebo videla som vo foto,že jej moc ten testík netmavol ![]()
Albao "píchl mi 5000jednotek,prý už by to mělo být pryč..
Elllla já na foto taky nic nevidím ![]()
Ahojte no konecne v robote aspon tu mam pc a mozem sem nakuknut, co je nove videla som vo stvrtok jankyn test ako dalej dopadla?
ja musim najprv trosku popracovat a potom sa vam mozem venovat.. ![]()
inak, poslala som mojmu mm mail ![]()
som ho informovala o tom, ze sa prestavam snazit a ze keksik bude raz za mesiac-dva ako za starych cias…
a ze sa budeme venovat tej rekonstrukcii kupelne, ze musime naplanovat material, ceny, cas, ludi a tak, ze to chcem zacat najneskor 1.jula..
tak som zvedava na reakciu, ked to precita..
ell ahojky, tak ty si sa rozhodla nesnažilkovať ![]()
a možno Ti to prinesie šťastie
![]()