Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
govi, u nas je tak isto.
vcera ked sa mm rozculoval, ze prsi, tak som mu povedala, ze mne to teda vobec nevadi, aspon vsetko pekne narastie v zarhradke. a sa mi zacal smiat, ze ci poznam ten vtip, ako spoznat zahradkara- podla toho, ze sa tesi ked prsi
![]()
ozaj, Ty si rak, aj ja som rak. ktory den si narodena?
soldi, neboj tvoje telo to spravne zariadi ![]()
ja som dnes uz zacala merat, ale nezaznacim teplotu, lebo som stale chora a bt je 36,9 ![]()
vo stvrtok som mala telesnu teplotu 38,6 tak este nie som fit ![]()
soldi,je to mamatest já myslím že to vidím jen ve své hlavě,ikdyž každý test vždycky natáčím a nikdy nic,ted sem šla kolem okna že ho vyhodím a něco sem zahlídla,pak sem to zkoušela několikrat a pokaždé tam něco bylo ![]()
a pokud tam vážně je duch,tak je to možná ještě pregnyl,měla sem 5000 jednotek
a to sem říkala,že nebudu tento cyklus testit,že to nemá smysl,to abych zítra testila zase.. ![]()
elllla a to se ted nebude vůbec snažit nebo jen se nebudeš prostě hlídat..?
tak já nevím,bud prostě chceme tu čárku vidět všechny,takže ji máme ve své hlavě všechny, nebo tam vážně duch je..ikdyž duch nic neznamená,duchů tady už mělo děvčat a nic z toho nebylo,asi je to zbytek pregnylu..zítra to zkusím zase
![]()
holky já tento cyklus měřit BT nebudu, zkusím to vydržet, jak řekla mudra, žádný vitamíny, žádný hormony a žádný měření…bude to dobrý absťák ale zkusím to, no tento týden se stěhujeme do nového baráčku, takže mi půjde nemyslet na dítě, ale už teď vím jak mám ovulku takto pozdě, tak květen můj není, protože budu s MM ted a pak už ne
no ale červen budem stimulovat clostíkem tak to zkusíme i naplánovat .. a možná bude pracovat blízko a bude doma každý večer uff budu se modlit
soldi, asi chripka, chytila ma zimnica a uz to bolo…
ledva som dosla domov z prace..
ale uz je lepsie trochu
soldi píše:
govi, u nas je tak isto.
vcera ked sa mm rozculoval, ze prsi, tak som mu povedala, ze mne to teda vobec nevadi, aspon vsetko pekne narastie v zarhradke. a sa mi zacal smiat, ze ci poznam ten vtip, ako spoznat zahradkara- podla toho, ze sa tesi ked prsi![]()
![]()
ozaj, Ty si rak, aj ja som rak. ktory den si narodena?
soldi, ja som 1.júl ![]()
Mne dáždik tiež nevadí, ale najlepšie by bolo, keby pršalo v noci a cez deň svietilo snlniečko ![]()
v každým předchozím cyklu,bych měla větší naději,než v tomhle,ty teploty sou hrozně nízké,nevěřím že by to bylo těhu..škoda že sem se neměřila v předchozích třech těhu
,zítra se uvidí..ted test uschnul a zdá se to mín vidět,ale pořád jakoby tam něco bylo ![]()
smouli, ahoj ![]()
nic take prevratne sa tu nestalo. Teba tiez ta ovu tak natahuje ako mna? ![]()
ale dijef ma pekny grafik, myslim, ze vyzera nadejne ![]()
paji, no neviem. nemam potrebu Ti tlacit kaleraby do hlavy, ze tam nieco vidim, ked to tam nevidim ![]()
a mamatest duchov nerobi.
a 5000 jednotiek pregnylu sa z tela vyplavi tak za cca 5 dni. to uz by nemalo byt dnes vidno. jasne, skus aj zajtra, to bude najistejsie. a ovu test nahodou nemas poruke?
govi, ja som 25.6.
ale Ty mas krajsi datum ![]()
paji, toto je negativ, aj tam to vidno ![]()
albi, aj mne uz narastli redkovky ![]()
teda, vykukli zo zeme ![]()
soldi no naťahuje
ale hlavne nech príde ![]()
no nechápem tým mojím bt, ešte nikdy som nemala 36,2
a to som spala len 3 hod