Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albi rodicia byvaju tiez v Ba o deti sa mi super staraju tak kazdy druhy vikend si zoberu vzdy jedneho a venuju sa mu aj ich beru na vylety a dovolenky na kupaliska, hrady, zamky atd ozaj a ten mikroskop si kde kupila, inak tabletky na vysoky prolaktin mu uz zabrali a buduci tyzden ide na spg tak uvidim ci to nejak zabralo a aj vitaminova liecba,ked si len tak malicko spinila to nic nie je, ja som krvacala stale a v pohode,tak neboj chcela som ti poradit aby si nejedla pecienku , ale ty si vegetarianka tak ti nic nehrozi ![]()
katka, no lezie mi to uz na mozog a musim sa sustredit na nieco ine, rozhodla som sa pre rekonstrukciu kupelne od 1.jula, tak dovtedy budem planovat kupelnu…
ahojte
no lauritka:taky sem na ten testík koukala..že co ona pochybuje vůbec s takým testem?? ![]()
Lauri ja som 2 DPO tiez zacala brat duphaston, ale potom som na nho zabudla
Tak uz teraz kaslem na to, dufam, ze nemam slaby progesteron, ved minule som mala 17,5 jednotiek, z 22 alebo 25, uz neviem, a norma je od 2,5, tak dufam, ze to staci. Aj ked Duphik by mi isto neublizil, ale co uz, moja hlava derava ![]()
Smouli jasne, ze sa chysta pekna ovulka ![]()
Lauritka píše:
evi a preco sa nesmie pecienka v tehu ?![]()
Lauri neviem preco, ale ja tiez viem, ze v tehu by sa nemali jest vnutornosti, huby, niektore druhy ryb, ako je konzervovany tuniak, plesnive syry…
mscat no asi este nikdy netestovala ![]()
napisala by som tam nejaky komentar k tomu, ale nechcem byt hnusna
![]()
asi nejake " slepe kura " co ani nevie ako k tomu pride..
fujf fuj som zla
![]()
albao píše:
Lauri: kvoli vysokemu mnozstvu vitaminu A, pri tehu moze uskodit miminku. A este sa mozu objavit listeria, ci co …
aha aha. no nastastie sa bez pecienky da zit ![]()
katka ja si ho frcnem aj tento cyklus
lebo mam dobru mrchu z neho ![]()
Lauri, tak dalsi cyklus tiez planujem nasadit ho, len ci znova nezabudnem. A neviem co s tym balenim, co som zacala teraz, mi tam 3 tbl chybaju.
ved to nevadi kati, jeden den hore dole, ty si brala dve denne nie ?
Ano Lauri, ale teraz uz do toho nechcem zasahovat, uz som 5 DPO, tak nech to ide prirodzene. A vidis, mozem nasadit iba jednu denne potom a uz mi nebude nic chybat, dokonca bude prevysovat ![]()