Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
baby, mna porazi z tej mojej teploty. aj ked ta dnesna moc smerodatna nie je, lebo som sa celu noc budila a spala som mozno tak dve hodiny.
zajtra jej davam este poslednu sancu. krcok je otvoreny, hore a makky, tak mozno ovu prebehne teraz niekedy. dufam, zacinam byt z toho prudko v depresii![]()
zakup, ja nechapem, co sa Ti nezda. pred ovu sa teploty ustaluju, v den ovu mozu poklesnut. plodny hlien mas. tak coho sa bojis?
sarah, ahoj, Tebe vymazalo ovu?
ahoj soldi, hej, po včerajšej teplote, celý tento cyklus je nejaký divný
![]()
ale teraz mám teplotu už na mrchu, tak netuším
Ahoj baby.
Ja som taka znechutena, najprv ma znechutila teplota, lebo sa akosik zasekla
, potom ma znechutilo to uzasne pocasie, a nakoniec pocit, ze tento mesiac zasa hovno (s prepacenim) z toho bude. Vcera som skusala vecer aj krcak a zda sa mi dako vyssie, ale je tvrdy a zavrety … Ale ja ho chcem tvrdy , zavrety a dole
![]()
Soldi, ale - za hoďku jedeme na screening - už teď jsem zpocená. Holky bojim, bojim
držte mi palce, ať je všechno v pořádku.
A když to dobře dopadne, tak pojedeme za babičkou a na vláčky.
kacu - ja mam tiež psíčka labradora, no nie je to svadobný dar. Ale vidieť také malinké so psíkom je ozaj krásne ![]()
soli - veď, veď. Idem zavolať tam, kde mi ponúkli vyšetrenie štítky za 16eur, už sa mi nechce čakať.
soldi píše:
dijef, a si si ista ze ho dobre ohmatavas?
nie je hore a tvrdy?
kontrolujes ho vecer?
no musím sa priznať, že čo sa týka krčku, v tom sa veľmi nevyznám, kontrolujem ho niekoľkokrát denne a vždy je inak. kedy je to smerodajné? včera sa počas dňa stále menil, chvíľku bol aj dole a taký tvrdý ![]()
som aj taká unavená občas, predvčerom som poobede spala tri hodiny, čo nezvyknem a na včera ráno som mala teplotu, čomu som nerozumela. zmizla však sama od seba a potom už bolo celý deň dobre, až na to bruško…
Příspěvek upraven 03.05.10 v 07:51
soldi, preco si sa pytala, diefcatka, ci nema krcok tvrdy a hore???? Myslis, ze je dobre, ked je hore??? Mne uz sibe z toho vsetkeho. Ja aj keby som velmi chcela, tak nemam ziadne priznaky, ktore by ma potukli k testovaniu, ani prsia, ani podbrusko ma neboli, jednoducho nic
a este aj ten sprosty krcok je hore
![]()
sarah, ako pisala natul, tak dnes veru viacere nie sme spokojne so svojimi teplotami ![]()
no, uvidis ako sa to vyvinie, mozno zajtra zase stupnes ![]()
dami, ale zaseknuta teplota je dobra ![]()
krcok niekedy u niekoho na zaciatku tehu este pred ocakavanou ms , moze byt hore a tvrdy. som si robila statistiku podla ff grafov a je to tam celkom casty jav ![]()
kacul, urcite dopadne vsetko dobre, nebojkaj ![]()
katlinn, veru, asi zavolaj. vsak oni nie su normalni to takto natahovat
![]()
dijef, krcok by sa mal kontrolovat kazdy den o tej istej hodine v rovnakej polohe. najlepsie vecer. on pocas dna totiz meni polohu a je normalne ze rano byva makksi a hore ![]()
fakt netestnes? ![]()
kacul, ved ja viem, ze niekedy preba ukludnit, pomojkat, a proste povedat, ze vsetko bude OK
, a ked prides, nam daj vediet, co a ako ! ![]()
a kde mi zmyzla SOLDI ????? http://www.celysvet.cz/…le/s3461.gif
hezký začátek nového týdne holky ![]()
tak sem přece jen testla,ikdyž to bylo víc než jasné že nic,tento cyklus je určitě anovulák
,tak doufám že śe spustí brzo ms.. ![]()
ahojte babulky, tak u mna je to jasne, nech teda uz mrcha pride a zacinam dalsi bojovy plan… nebudem merat, nebudem zistovat plodne dni, nebudem pouzivat ovu testy… ak vydrzim, tak plan je cely maj a jun… takze dva mesiace davam status nesnazilka… ale citat vas budem stale ![]()
zaku, no ovu sa asi este len blizi…
dijef a co tehu testik???
Soldi ![]()
Holky, padá, musím připravit Ami na výlet. Večer se tu určitě ukážu a nahlásím výsledky ![]()
Tak zatím páááček a děkuju za palečky ![]()
kacul, to bude dobré, veď ako inak by to mohlo dopadnúť? ![]()
soldi, asi nie, škoda testu ešte. Ak tam drobček náhodou je, tak tam je a ak nie, tak to nezmením. Takto môžem ešte chvíľku dúfam, kým nedôjde mrcha ![]()
soldi, tak presne toto som potrebovala pocut
, vieš, topiaci sa uz aj slamky chyta http://www.celysvet.cz/…le/s1329.gif
ty vies vzdy cloveka tak milo utesit ![]()