Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albi, pavka, poslite mi to, pozehlim. mna to strasne bavi ![]()
albi, mala zrazeninka asi nevadi, ale netreba nic riskovat. mozno by si mohla ist k dokymu aj zajtra, ze si spinila, aspon by Ti urobil utz a nemusis cakat dva tyzdne
![]()
pozri do fotoalbumu temy, davala som tu dnes kraaasnu fotku z 12 tt
![]()
pavka, jasne, neries sa, chce to cas, doktorka Ti hadam dobre poradi a coskoro by uz mal zacat ucinkovat aj ten femplus ![]()
no a dufam, ze tie moje dva foliky praskaju lebo uz maju na to tu spravnu velkost
![]()
soldi
ten fem+ se ma brat 3 mesice, ale kdyz mam tento cyklus zase 40denni, myslis, ze ho mam prestat brat a pockat?
Zitra se na to zeptam, ale pri mych cyklech bych ty tabletky vypotrebovala za 1 cyklus misto 3 ![]()
Jak se Ti libi nove fotos na FB? ![]()
Zvlast mala Jaruska je dokonala, ta se foti sama ![]()
albi: dufam a verim ze to bude ok u teba, aj ked ja uz by som asi stresovala ![]()
ale ja som za to, aby si isla zajtra k dr.
sme ta so soldi prehlasovali ![]()
Příspěvek upraven 02.05.10 v 20:50
albi, to je sweet ![]()
jen ho pekne hlad, aby vedelo, ze u tehle lidi mu bude dobre a pekne zustalo ![]()
me dneska tak chytila touha po baby, vcera jsem totiz stravila den se sestrenici a jeji uuuzasnou 2,5 dcerou a bylo to krasne
Byly jsme u ovecek, upletly venecek z pampelisek…
ach jo…
pavka, albi, ahojte.
ja som dopiekla tu bublaninu, okupala misku, upratala a teraz som si konecne sadla… neskutocne ma od vcera bolia krize a mam pocit, ze mrcha kazdu chvilu pride.. tak som zvedava, co nam prinesie zajtrajsok..
pavka: my sme boli na navsteve v piatok u sesternice, ma 4 mesacneho chlapceka takeho zlatuckeho. a ledva sme vysli z dveri ked sme odchadzali a chytila ma taka depka, ze cestou dole z 5. poschodia pesky som prerevala. a to uz som myslela ze som v pohode myslim psychicky ale ja si furt musim spomenut aj ked nechcem na MA…no co uz. zaujimave je ze ked o tom rozpravam tak v pohode, neviem cim to je.
albi, opatruj se