Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
2.5.10 19:45

lulu: ja som mala MA na prelome 8. a 9. tyzdna v decembri min. roku.

moja sesterka rodila v Anglicku, a nechali ju vytrapit sa 48 hodin !!! a potom jej vybrali babätko kliestami ja by som ich zabila. oni ze tam velmi neradi robia cisarsky rez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
2.5.10 19:46

pajinka-to mi je velmi luto :hug: …ale mas krasnu dcerku :srdce: …ja mam 5 rocneho syna,vtedy som neriesila ziadnu bazalku,nic,ukazkove bezproblemove tehu,kym som zistila,ze som tehotna,aj som pila,facila…no ateraz,ked som sa o seba ukazkovo starala,tak to nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
2.5.10 19:57

lulu taky sem tenkrát teplotu neměřila,taky sem zrovna ukázkově nežila,teda snažila sem se,ale rozhodně ne,jako ted,chodím k mudr několikrát za cyklus,beru hormony,baštím vitamíny a nic.. :nevim:
u mě taky první potrat nikdo neřešil,že se to stane,druhý sem chodila na více kontrol,ale taky nic moc a taky sem potratila a po třetí už mě fakt hlídali :palec: ,pak už když mi nepíchali injekce od 17tt a už bylo taky vše bez problému,teda jen mi od 30tt hrozně kolísal tlak,jednou hrozně nízký pak zase dost vysoký,tak mě hodně bolela hlava,ale porod přesně na termín,ale hodně dlouhej,18hodin ,neotvíral se mi vůbec čípek,tak mě pořád něčím roztahovali..ale nakonec sem porodila normálně,ikdyž asi po 5 zatlačení,kdy ještě nebyla hlavička uplně venku se úplně zastavily kontrakce,tak sem musela poslouchat primáře jak a kdy mám tlačit,nakonec 18stehů,jak sem se roztrhla a to mě nastřihli,přitom malá měla jen 3kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 20:10

natul, to bol ako priklad. vysoky prolaktin moze byt znakom nadoru, ale vysoky prolaktin moze byt dosledkom aj stresu, ci inych veci. neviem presne ako suvisi s cystami.

ester, zazraky sa deju :wink:
zrovna dnes som citala pribeh o kocke, ktora zacala brat clostil, bola na folikulometrii a doktorka jej povedala, ze ziadny dominantny folik, ze tento cyklus na to moze zabudnut. o tri dni dostala vysledky spg, morfologia 1%, 2% pohyblivych, mnozstvo 13mil/ ml. povedali jej, ze jedine IVF. o dva tyzdne si nasla kolajnicu. lekarka ju odpisala, ze to ma cystu, ze musi ist na operaciu. tak sla ako samoplatca na HCG a mala cez 2000 jednotiek. takze ano, zazraky sa deju :huban:

paji, a kolko tabletiek denne beries?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 20:14

Soldi já jsem si už něco přečetla a bulím tu jako krává,ono se tam furt něco píše o nádorech a já mám rychle rostoucí cystu,aby to nebylo něco vážného :cry:

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 20:18

natulik, ale ta cysta sa Ti robi len na jednom vajecniku, takze by som skor videla problem v tom vajecniku nez v hypofyze.

prosim Ta, hlavne sa tym netrap, keby si mala nador, tak ver, ze by sa to prejavilo.
moja svagrina mala nador na hypofyze- vysoky prolaktin- neovulovala, zadrziavala vodu, lamali sa jej nechty a padali vlasy.

a Ty pekne ovulujes, takze urcite nemas vysoky prolaktin, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 20:22

Soldi mi se taky lámou nehty a jak je švagrové?
Soldi já jsem z toho nějaká v řiti ted :cry:

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 20:26

natul, ale tak nechty sa lamu takmer kazdemu, u nej sa to hlavne prejavovalo tak, ze sa strasne nafukla ako zadrziavala vodu. a nemala absolutne ziadny cyklus. keby si hociktory z tych hormonov, co sa beru na HP mala prilis vysoky alebo nizky, tak urcite by sa Ti to prejavilo nejako na cykle. a Ty ho mas pekny, pravidelny, skutocne si nerob starosti, mojka :hug:

svagrova je ok, to bolo uz davno. davali jej nejake specialne injekcie na to. ale deti mat nemoze lebo cyklus sa jej uz neobnovil a ma 39 rokov. zistili jej to ako 20rocnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
2.5.10 20:32

pekny vecer :mavam:

mela bych zehlit, ale radeji se (pro zmenu) hrabu fotkama :-) ale co, dneska jsem uklizela, vcera vyletila, mam splneno :-)

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 20:34

pavka, ahoj :mavam:

jedna infoska:
v cechach poistovna rocne plne preplati 6 inseminacii :wink:

ako sa mas?
juuuj, ja by som hned sla zehlit. sa neviem dockat kedy konecne uschne pradlo, aby som sa mohla do toho pustit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 20:36

Soldi to fakt?chuděrka,ona se neléčilla chemoterapiíí?
No tak doufám,že to bude ok,když jsem byla těhu a ovu no ted to mám trochu dodrbané,ach joo,já se hned něčeho chytím a pak mám nervy,já jsem prostě taková,už mě i mm zdrbal,že myslím na hovadiny

• Citovat
  • Upravit
12225
2.5.10 20:37

s

Příspěvek upraven 03.10.11 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ibysek
2.5.10 20:40
soldi píše:
pavka, ahoj :mavam:

jedna infoska:
v cechach poistovna rocne plne preplati 6 inseminacii :wink:

ako sa mas?
juuuj, ja by som hned sla zehlit. sa neviem dockat kedy konecne uschne pradlo, aby som sa mohla do toho pustit :dance:

ahoj soldi :huban:

dekuju za info :kytka:
ja mela zase anovulak, zitra volam MUDr.aby mi rekla co dal a hned, jak dojde ms, jdu naty testy :-)

Jinak se mam fajn, je lepsi, kdyz se tolik neresim, pak jsem vice v pohode :-)

cetla jsem, ze Ti dneska praskaji foliky, super :lol: :palec:
je potreba jeste pojistit?

Ja Ti to pradlo rada poslu :-)) Zehleni uplne nesnasim :zed: , ale to je jedina cinnost, kterou milacek neudela a musim sama :lol:

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 20:40

natul, davali jej aj chemoterapiu, len ked to mala v mozgu, tak museli len taku jemnu, tak k tomu si zohnala este tie injekcie, jednu za 50 000. ale chvalabohu pomohli.
pred dvoma rokmi sa jej dokonca obnovil cyklus, mala ho uplne pravidelny, ale sa nevedela rozhodnut, ci dieta chce, alebo nie. ona je na toto taka divna. :roll:

a jasne, ze budu vysledky ok. ver tomu, ze keby Ti bolo nieco vazne, tak by si sama citila, ze nie je vsetko v poriadku.
netrap sa a nestresuj, mozno uz teraz sa Ti vajcovodom kotula oplodnene vajicko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
2.5.10 20:41

albi: ahoj a kedy mas ist k dr? ja by som isla na tvojom mieste hned netreba to odkladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí