Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
2.5.10 13:56

natul, dobreee :lol: :lol: :lol:

tu to mas napisane:
Some cervical fluid after ovulation is possible because the corpus luteum, though its main function is to produce progesterone, produces estrogen in small amounts. This may cause you to see some fertile-looking cervical fluid, even after ovulation.

If your temperatures and other signs show clearly that you have already ovulated, then you can be confident that you are no longer fertile. It is also not uncommon to confuse semen and eggwhite or watery cervical fluid. Some women also notice some fertile-looking cervical fluid just before menstruation.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 14:13

tak toto je hnus, bleee :poblion: :poblion: :poblion:

http://www.aktuality.sk/…ojim-vnukom/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 14:17

Soldi no toto bylo včera u nás ve zprávách,je to fakt :poblion: :poblion: :poblion:
Jinak děkuji za článek,mm přeložil.No uvidíme zítra :think:
Já už musím jit,já seděla u notasu od rána :oops: :oops: ,jdu poklidit a ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s5568.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s5568.gif :poblion: :poblion: :poblion: ,mm už držkuje,že tu je binec :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
344
2.5.10 14:48

soldi

jej…kraaasna fotka… nadhera…to je koho miminko? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 15:09

cukru, ahoj :srdce:

jednej holky z mk, z temy pco myslim, beatab a nejake cisla :lol:

mne sa tiez velmi paci, je uplne nadherna ta fotka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
2.5.10 15:15

hej ..krasna je…ako keby to uz bolo velke babo… ale to zalezi aj od kvality sona aka je fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 15:18

cukru, no, aj ja som si myslela, ze uz bude velke, ale ze ma len 6,8 cm, no je vazne krasny, maly clovek, a ked si predstavim, ze v takejto velkosti robia este potraty, mi az zle pride.
ona pisala, ze preto je ta foto taka pekna, ze bola robena vnutornym sonom a nie vonkajsim ako to vacsinou byva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
2.5.10 15:24

no ved to…ze take malinke…a to ona povedala nech jej spravi vnutorne? nevies? a pekne vidiet aj pipika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 15:26

cukru, ze jej robila normalne zvonku, ale ze nic nebolo vidiet, lebo maleho zakryvala placenta. tak jej urobila zvnutra. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
2.5.10 15:29

he…tak ked nebude vidiet co to bude poviem mu nech mi spravi zvnutra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 15:31

cukru, a Ty kedy ides na 3D utz?

nevies nahodou pri akej velkosti by mal folikul praskat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
2.5.10 15:33

juuj to je este cas…ale neviem ci vobec pojdem…este si to rozmyslim…a co sa tyka toho foliku neviem…ja som chodila na folikulometriu ale to este davno..ked sa mi prvykrat nedarilo otehotniet a to si uz nepamatam aku velkost by mal mat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.5.10 16:21

ahojte babulky, ja som si pospala a mam neskutocnu chut na nieco ovocne… normalne by som hory-doly preskakala, musim ist urobit bublaninu…
soldi, folik prasna pri 20-24mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
2.5.10 16:32

ella tu máme taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
2.5.10 16:32

ellla: ja tiez peciem, tvarohovu zebru :wink:

soldi: ja som mala vo stvrtok folik velky 13 mm a dr. vravel ze za den narastie o 2 mm a ma mat tak 24 mm tak asi vtedy ma prasknut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí