Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moukuska-vacsina lekarov zacne cosi robit az po druhom,tretom potrate…ze to sa stava,vraj az 80% percent potratov sposobuje menejcenne plodove vajce a stym sa neda nic robit…alibisti
ten kto si nieco take neprezil,nikdy nepochopi..
ester, ahoj ![]()
ja mam ovu dnes, to tak vypada, krcok je hore a otvoreny, takze uz viem, ze moje foliky praskaju pri tych 24 mm, co je potesujuce.
teda, dufam, ze rano ta moja teplota pojde hore ![]()
a Ty ako? som citala, ze baby su nazoru, ze si ovu mala len pred par dnami. podla coho si si ju napisala na 16 dc? a mala si teraz niekedy plodny hlien?
soldi-ved to,ze ja to spinenie mavam vzdy…a dokonca aj dnes,co je len 4dpo,mam trochu spotting
…sa zacinam,ze ak sa nahodou aj zadarilo,ze to zle dopadne
…mam doma duphaston,len neviem,ci ho nie je neskoro nasadit 20DC…co myslis?
lulu, urcite nie je neskoro. papaj kazdy den dve tabletky, ked sa Ti bude zdat, ze si tehu, kludne aj tri ![]()
Soldi, no ja som si ju dala podla ovu testiku, pobolievaniu laveho vajecnika a hlienu, len som viac menej nemerala, takze podla teploty to neviem. Nemyslim si, ze som 2DPO, bo to by bol na mna nenormale dlhy cyklus, taky som este nemala, mavam 29 dni a na 30- ty pride mrcha. Cele moje tohtomesacne teploty su divne, najskor velmi nizke a teraz.. A ty si tiez myslis, ze som mala teraz ovu? 24 mm je super
Drzim palce nech teplotka ide hore zajtra ![]()
soldi už su stará páka 37let
-takže už je to se mnou horší než za mlada
,ale už od začátku jsem měla ms tak jednou za 2až 3 měsíce,o první mimi sme se snažili 4 roky a to poslední rok už pod dohledem mudr,každý měsíc sem chodila na vyvolávačku
ted mám aspon tak rok srovnaný cyklus asi na 30dní pravidelně díky hormonům,ale stejně nic
Možná je to i tím že mi málo zrají ty folíky,ještě nikdy sem neměla větší než 19mm,teda možná ještě o něco málo porostl za den,ale když tam ještě byl,tak má tak 16 až 19mm,to mi mudr píchá pregnyl a pak za den nebo dva už tam folík není..
lulu- měla sem první potrat ve 12tt a další ve 14tt,otěhotněla jsem pokaždé po roce,1´jednou v červenci a 2× v červnu ![]()
já chodila na HP 2den cyklu,pak uprostřed cyklu a pak i ke konci cyklu a v těhu každý týden
lulu: no mali by spravit vsetky vysetrenia ak sa im nieco nezda a ak by boli negativne tak by sa vylucili tie problemy a vtedy mozu povedat ze to je zlym vajcom, ale oni sa na to vybodnu, a odvolaju sa hned na nejake statistiky… dakedy ma ide trafit z nich
u mna sa mu hned od zaciatku nieco nezdalo, bolo mensie ako by malo byt, aj som spinila a nechal ma tak, len s dufastonom 3× denne po 1 tabletke. a mozno stacilo poriadne vysetrenie hormonov… joooj
ma porazi ked mi zisti ten progresteron ze mam nizky ale budem aj rada ze sa predsa len prislo na pricinu, no uvidim. ja pred MS spinim…
lulu já beru utrogestan od 17 dc,ale jen pokud už tam folík není,pokud tam ještě je mám počkat a začínám ho brát až už tam není..
baby,normalne vam zavidim,ze sa o vas lekari tak staraju…tu v anglicku nic,nic
…dokonca,ked som bola tehu az acala som spinit,som isla k lekarke,ze chcem vediet,co sa deje a ona ,ze nic nemoze pre mna spravit,lebo ze je este skoro…zaciatok 6tt,ani uzv ani krv…nic
![]()
soldi-len ako dlho ho mam brat? 9dni?
alebo skusim test tak 11dpo a uvidim podla toho…hmmm
ester, ja si tiez nemyslim, ze si dva DPO. myslim, ze smerodatnejsie ako teploty su tie ostatne znaky, hlavne, ked nevidime vsetky teploty ![]()
a ak zajtra neklesnes, budes testikovat? ![]()
paji, a kolky mesiac beries clostil teraz? a kolko tbl denne?
Soldi vysoký prolaktin je nádorového puvodu?
![]()
A co když ho díky te rychle rostoucí cystě budu mít vysoký?
lulu .{color: red} ty potraty byly oba spontální,začala sem v noci krvácet jela sem na pohotovost,tak mi už oznámili že potrácím a že se nic nedá dělat,další potrat byl dramatičtější,začala sem krvácet strašně moc,byla sem sama doma,brzop ráno sem se vydala na autobus do nemocnice,měla sem silné bolesti a hrozně sem krvácela,pak před nemocnicí sem omdlela,probrala sem se až na sále..o obou sem měla pak revizi dělohy a v nemocnici sem strávila poprvé 3 dny po druhé 8 dní
moukuska-tak to sme na tom velmi podobne,ja tiez pred ms spinim,aj som pocas tehu…kedy si ty mala missed,ak sa mozem spytat?
pajinka-preto som aj ja cakala na ovulku,bez nej budem duphik zbytocne brat…ach jaj,na nervy
vyskusam ist este v utorok k lekarke,ci by mi nevzala krv aspon na progesteron,ale velke sance tomu nedavam.,, ![]()
Soldi, no mne sa to tiez nezdalo, navyse, teraz mam stale hlien taky kremovy biely, vobec nie ovulkovy. Zajtra by mal byt 30DC, tak ak neklesnem, asi nevydrzim netestovat
I ked v nasom pripade by to bol zazrak ![]()
soldi clostil beru od března 2009,vždy na 3 cykly,pak 3 cykly pauza,ted minulí měsíc byl první s clostilem po tříměsíční pauze,takže ted 2měsíc