Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
2.5.10 12:28

Taky dobrý,já dneska zvolila něco,u čeho nebudu stát celé dopoledne,já nesnáším vaření,já ráda uklízím,žehlím,ale vaření nesnáším,přes týden bereme obědy,tak to je super,vyjde nás to levněji,než kdybych vařila já.Hlavně co furt vymýšlet.
Kde jsou všecky baby,mm hraje na compu hry,tak tu mužu vykecávat :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8808
2.5.10 12:31

já jsem tu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 12:34

No Paji,tak to máš super,já takový nikdy neměla,ale ten muj je na živo stejný s tou druhou ,ale tak tak,tak ted uvažuju,jestli ta ovu fakt byla,ale byla tam do pul minutky a pak už jen slabnul druhý den,tak si myslím,že byla,akorát jsem nezastihla ten uuuplný vrchol,kdy je ta testovací silnější než kontrolní,ale to sílnění a slábnutí tam je a dneska skoro nic,to se musím uplně zahledět,aby tam něco bylo,no a ten vzestup a taky se držela tři dny,no uvidíme co bude zítra a ten čípek,tak já nevím,jednou když zkusím,tak je nahoře,před chvíli byl zase niž a tvrdý,on je každou chvilku jiný :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 13:30

halo, halo, anybody here?

som vas trosku zanedbavala, sme si dali ranny keksik a potom pozorovali spermijky zase :mrgreen:
uz mame ten novy mikroskop, len je to celkom fuska ho nastavit na spravne rozlisenie.

baby, myslite, ze je mozne, ze minuly mesiac mi folik praskol sam a tento mesiac by to uz nezvladol?
pri akej velkosti praskaju tie foliky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 13:39

to tu niekto nie je? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 13:42

Soldinko,já taky nevím,já jsem ve stejné prdeli jako ty :zed: :zed: :zed: :zed: ,po dnešní teplotce,To Lauritka ti poradí,už je zběhlá,ale když si na UTZ měla tak krásné,tak se mi to nezdá,že by ti nepraskl :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 13:43

pozrite aka nadherna fotka z utz v 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 13:43

soldi ovu testíky nedělalas?

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 13:45

natulik, ale vsak tu dnesnu teplotku mas uplne v pohode.
na tych 2-4 dpo niekedy klesne teplota. lebo progesteron sa este bije s estrogenom, ktory sa straca. tak dnes asi este trosku prevladol estrogen, preto ten pokles teploty, aj pocit ako pred ovu, kedze estrogen sposobuje zdvihanie krcka aj plodny hlienik. takze tym sa vobec trapit nemusis :wink: je to normalne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 13:45

soldi to je fakt 12t?jak velké je to v tomto týdnu,že to jde tak krásně vidět? 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 13:47

natul, robila som len jeden vo stvrtok, ten bol taky stredny, urcite nie pozitivny. v piatok aj vcera sme boli cely den prec, takze sa mi nedalo. a dnes uz to nema zmysel. ak mi zajtra nestupne teplota, tak ma vazne porazi. lebo hlienik uz mam kremovy, ani vajencniky nebolia. som cakala uz dnes, ze teplota bude vyssia. no uvidime. dnes by mali mat foliky 24 mm, co je celkom akuratna velkost na prasknutie. mozno praskli v noci a rano sa to este nestihlo odrazit na teplote, vazne neviem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 13:48

natul, 6,8 cm. a je to chlapcek. strasne krasna fotka, taka sa podari malokedy. ale bola robena vnutornym sonom, nie vonkajsim, tak to mozno aj preto. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 13:49

Soldi no jo,ty máš pravdu,já to vlastně někde četla,že žena i když je po ovu,tak má jednou během LF pocit,že je zase ovu,no joooo,tak to fakt bude možná tím

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 13:52

natul, to je to iste ako ked konci LF a vela babam dva dni pred ms teplota klesne a potom znova povyskoci. len tam zas na ten jeden den vyskoku prevladne progesteron. takze zajtra budes zase hore a nebudes sa musiet dneskom vobec trapit :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 13:52

Soldi kuk ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12043.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12043.gif to je muj estrogen a progesteron,jsem zvědavá,kdo vyhraje :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex