Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PĚKNY DEN I KDYŽ ZATAZENO TAK NEPRŠÍ JAK SE TU MATE NĚCO NOVÉHO JE TU???ZMĚNY NEBO NOVÉ TĚHULKY VY UŽ JSTE DÁVNO PŘEKONALI 1000 STR.TO JE RYCHLOST TEDA NESTIHÁM VÁS DOČÍTAT JDU KOUKNOUT NA TABULKU
aHOJ NATUL JAK JE ASI TEDA OVULKA BYLA VID HNED PO MS NO UVIDIS CO TI ŘEKNE DOKTOR JA JDU TOHO 11.5 K TOMU NOVÉMU MUDR TAK JSEM ZVĚDAVÁ
holky já se omlouvám,ale mám strašného šmejda mobil,a když je to z blízka,tak je to rozmazané a když z dálky,tak to nejde tak vidět,ale pozitivní byl ten 4 od zhora,je stejně silná jako kontrolní,aspon na živo,ted už je to vybledlé,ale ten dnešní tam není skoro nic,je uplně nejslabší a to jsem nepila dvě a pul hodky
čauky Mili,mě tu baby nahovořili,jestli ovu teprve nebude,podle vodového hlenu bych to přirovnala k ovu,ale testík byl poz v uterý,možná mám to mokro fakt po sexíku ještě
,no uvidím na zítřejší teplotu
![]()
no naživo a když byl čerstvý byl jasný,tu čárku jsem tam měla do minuty
,což se mi ještě v životě nestalo
,ještě když byl v moči namočený,tak už tam byly dvě,
MĚLA SI PEKNÝ VZESTUP tak proč ti to nevyznačilo ovulku tři dny vyšší teplotka podle mě to byla ovu to je divné že by ovu testy ukazovali ovulku když by nebyla neee???
graf takhle brzo po ovu ovulku nevyznačuje víš?,ono hladina LH mohla být,ale vajco nemuselo prasknout
.No vše se dovím v pátek podle těch krevních testu,to ukáže,jestli vajca praskají,já snad nedospím
![]()
musím jit dodělat oběd,mm už má hlad chudáček
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12424.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12424.gif ,zatím čusek,mili přijd ještě ![]()
Zaku já mám jen těstoviny s vepřovým masem na hrášku a broskvový kompot.
Jinak to C v grafu mam u 6dc,to myslíš?to je cremový hlen
jojo to myslím no jo vlastně já jsem blbá mě než to dojde já jiříkovi upekla stehynka kaši má a ok.kompot
mám dneska taky nějaké vlhko ale hlen nemám,že by po včerejším sexu????
natulla já měla ovutestíky takové,moje čarka byla silnější než na testu ta trvalá a stejně nakonec folík asi nepraskl..
![]()