Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauritka,byl jen jeden folík,vždycky mám jen jeden ,dr mi na tento cyklus řekl at skusím nasadit vyšší dávku,měla sem 2×1 a ted 3×1..v pátek folík byl,ale ještě nebyl na píchnutí pregnylu,pak byl víkend a v pondělí už folík nebyl a i přesto mi pregnyl píchnul,prý na podporu žlutého tělíska,minulí cyklus,taky píchal až po ovulce a bylo vše normální..
jasně ještě počkám,na ms mám ještě tak 3 dny čas a na vyvoláčku pujdu za týden pokud ms nedorazí..
tenkrát před léty sem hormony žádný nebrala,jen sem chodila každý měsíc na vyvolávačky a přesto sem 3× otěhotněla,ale povedlo se to jen jednou,ale to už sem pak měla injekce na udržení těhu.páč nemám progesteron,teda jen velice nízkou hladinu..
Dobré ránko dievčatá! Môj graf vyzerá ako Tatry
zajtra pôjdem dole, aaaa možno nie, kým nedôjde mrcha, veríííím ![]()
Lauri já doufám,že bude,at se to konečně vyřeší,ale dá se to léčit,že když bude hodně vysoký?
Lauri tak ten čípek mám dneska nějaký divný,je uplně nahoře a měkký a v pipině hoodně mokro,ale to muže být ještě z večerního sexíku a ten čípek jsem vždy zkoušela odpoledne a ted je ráno,tak možná bude stejný,no uvidím,každopádně dneska testnu
dijefcatko-máš krásnej grafík
,tak vysoko sem nikdy nebyla..tak už je at se drží teploty pořád nahoře
natulaa jasně testíkuj ![]()
mscat ano dorazila ![]()
pajinka a ty beries duphaston alebo utrogestan??
natulaa ano su na to lieky ![]()
lauritka:mrcha jedna mrchovatá!ale ona se unaví neboj.jednou ju to už nebude bavit..tě takto otravovat furt
![]()
lauritka -jasně beru clostilbegyt na folíky a utrogestan od 17 DC,ale 16dc už folík nebyl takže 17dc sem ho nasadit mohla..ale vždycky mi zvedal teplotu víš než mám normálně,v pauze se mi po ovulce teplota sice zvedla ale jen tak na 36.7 až 36.8 nejvíc,s utrošem i na 37..a po vysazení utrose jde teplota rapidně dolů
lauri, no to do neba je viac než symbolické
práve volala svokra, že umrela starká… viac ako kedykoľvek by som chcela, aby nám to teraz vyšlo… ![]()
lauri mrchujes??? no teda. takze tento cyklus to istí.nevyskusas zase pre seed? mas ho este? ja som 3/4 uz minula a to stale nebola ovulacia ![]()
nechapem, kde sa flaka, navyse takto mi este v zivote neskakali teploty,neviem,co to ma byt
esther ahoj, ty si ako vysoko vyskocila? ![]()
Práve som zistila, že tá moja dnešná „nebeská“ teplotka je spôsobená vyššou telesnou. Asi budem chorá… ![]()
albao tak ta budem nasledovat tento mesiac…
toja pre seed uz nemam, este doberiem pupalku.
a zacala som papat aj vceli pel na alergiu, lebo uz sa to blizi ![]()
dijef oh to mi je luto… uprimnu sustrast.
mscat tento mesiac je moooooj
![]()
ved som nejaky byk-bojovnik ![]()