Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
1.5.10 17:59

zakupanda

super :palec:

Elllla ,takovýhle stavy máme asi sem tam všechny,taky su někdy hnusná sama sobě a pak je mi do breku..to zase přejde :wink:
naše čarodky,já su v té červené zastěře a černým kloboukem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.5.10 19:15

Elli uplně tě chápu,já se dneska taky pohádala s mm,vzala jsem sekačku a sekala trávník a u toho mi tekly slzy jak hrachy,prostě mě sralo všechno,pak přišel,omluvil se a vzal mě pod třešen,ted jsme si opekli maso a jel se projet na motorce,já si jdu nabarvit vlasy a lehnem k telce,ale už je mi líp,ono někdy ten pláč pomuže,Holky já normálně pocituju,že mě to jaro spíš ubíjí,víc než zima,asi to bude tím,že všude vidím mimča a rodinky s kočárkama ,je to hnus

• Citovat
  • Upravit
17359
1.5.10 19:31

baby, aha, co pisala jedna kocka:

Ahoj, zahlédla jsem tu něco o prstíčkové metodě.. Tak jestli je to to co myslím, tak je to nesmysl.. Když muž do ženy vstříkne sperma, musí se to sperma během 15 vteřin setkat s hlenem na čípku (cervikální hlen) a dostat do něj. Sperma, které se do čípku nedostane takhle do 15 vteřin, umírá (nebo stane se nefunkčním, chcete-li). Nevím, jak chcete stihnout vykonat soulož a prstíky sperma na čípek „přihrnout“ do 15 vteřin… Informace mám od doktora. Ptala jsem se ho na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
1.5.10 19:35

Dobrý večer babulky :hug: tak jak jste prožily dnešní den?
Ellli, já to znám - někdy je holt takový den blbec a je lepší od všeho na chvíli utéct..ˇzítra bude zase dobře uvidíš :hug:
My máme dneska velký den - Amálka dneska poprvé spí ve velké posteli :huban:
Tak pro zítřek přeji všem, které budete testovat šťastnou ruku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 19:49

soldi, no je to zaujimave, ale ja aj tak verim, ze preziju a pomoze to :)))
kacul, tak nech mate bezbolestnu noc!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.5.10 20:09

dievčence, nejak nám to tu dnes viazne, ale veď je díkend tak sa treba zrelaxovať mimo PC :pankac: Ja začínam mať pocit, že som 2DPO, no sexíky boli tak nech. Uvidíme, čo povie zajtrajšia teplotka.

ell - to poznám a nakoniec to prejde, uvidíš :hug:

Mám single večer tak asi asi pozriem DVD z našej svadby. No si budem slziť, lebo odkedy sa neúspešne snažíme som taká precitlivelá že koniec… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.5.10 20:13

Holky kukněte na babské rady,jak otěhotnět,http://www.zenska-neplodnost.cz/Napsali-o-nas?from=0&search=&where= najedtě na stranu 9,jinak my už děláme uplně všechno z toho co tam doporučují,krom svíčky a orgasmus po mm,se taky nepodaří pokaždé

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.5.10 20:27

zkouška č 2,nevím proč to nejde http://www.zenska-neplodnost.cz/Napsali-o-nas?…

• Citovat
  • Upravit
natulaa
1.5.10 21:25

Baby,kde jste ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9406.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9406.gif ,to všechny sexujete?

• Citovat
  • Upravit
9080
1.5.10 21:39

natula mas dobreho m,ked sa vie ospravedlnit…to vie malokto
inak som pila pifko,takze mi zajtra teplota stupne a nebudem vediet,ci bola ovu alebo este nie. uplne som zabudla,ze meriam teplotu,tak vecer pit nemozem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.5.10 21:41

olaaaa, ja som tu :mavam:
natul, idem prestudovat, co si sem dala ten link, ci tam objavim este nieco co sme doma nepraktizovali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
1.5.10 21:43

dami a ja sa zase odpajam, robila som prave (sice neskoro a po pifku) ovu test,je sneholbiely a rano tam bola silna ciarka, tak ideme na to :mrgreen: ,ak s apodari ovsem. aj tak kvoli pivu nezistim,ci bola ovu alebo nie
ale dobru noc a nech sa vam dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.5.10 21:47

toji, tak sup nato, test hovori za vsetko, tak vela stastia :palec:

natul, hmmm , zaujimavy clanok, my a hlavne ma zaujalo to o tom kofeine :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.5.10 22:33

jéé už jste tady?já jdu zapsat do grafíku ,že dneska byly 2 sexíky:oops:
Dami taky mě to zaujalo s tou kávou,ale muj mm kafe nepije,tak aspon kolu

• Citovat
  • Upravit
378
1.5.10 22:50

natul, aj moj pije kavu len velmi malo, racej ma energetcke napoje, tak asi mu ich naordinujem povinne pred kazdym kaxikom :lol:
no idem ja do hajan, tak dobru nocku, a do skoreho videnia rano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital