Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
laurit 2DPO
? to by som potom mala taky dlhy cyklus ako nikdy v zivote, ja mavam 28-29 dnovy uz 10 rokov
, ale nikdy nehovor nikdy ![]()
ell, nako by to nesedelo s tym ovu testom, i ked ani tie nie su az tak spolahlive…
no estehr taky velky vzostup a drzanie sa teploty moze znamenat bud ovulku, alebo teploty po uhniezdeni.
ale ked pozeram tvoj minuly cyklus tak az teraz si na svojich poovu teplotach …
zakupanda preco places dopredu
ved ty mavas ovulku az neskor.
![]()
ahoj lauri se mi nelíbi jak jsem při zemi ale možná mám něco v sugerované
zakup neboj, pred ovu teploty su uplne normalne…
vobec si nad tym nelam hlavu, uz len cakaj na hlienik ![]()
joo dorazila kurna … ![]()
lauri, ved to, nikdy som nemala take nize teploty, vzdy boli take okolo 36,9- az 37 nieco, ale ani dlhe cykly nemavam, tak ma to dost pletie. Moze prist ovu v jednom cykle tak neskoro? Lebo doteraz sa mi to nestalo… LF mavam 13 dni. Takze aj mrcha by prisla az o 11 dni?
Lauritka no folík tam prostě byl a pak už jen to žluté tělísko,ale říkal že je to ASI žluté těl.,takže to klidně mohl být neprasknutý folík..a to sem měla clostil 3×1 ![]()
nedávám ani trochu naději na těhu,spíš abych neměla zase cyklus přes 60dní,ale mám chodit na vyvolávačku,pokud ms do týdne po očřekávané ms nepřijde..
zakupanda taky si myslím že máš předovulační teploty ![]()
esther no ved prave, kovli tym teplotam sa mi to nezdalo…no ovulka sa moze niekedy takto zpozdit, nemala si nejaky stres alebo nieco neobvykle ??
pajinka ale este pockaj, mozno mrcha dojde aj sama, a kolko vajicok si mala z clostylu, skoda , ze ti nepichol pregnyl, vtedy by ti to malo prasknut.
Lauri,super čllánek,a když mi teda brala krev na všechny zminované hormony v článku zjistí teda,jestli ovuluju,jestli dochází k prasknutí vajca,jakou mám LF fázi,jako že mám málo progesteronu a tak? a to se dá vše potom léčit?,kdyby byl problém?Něco tam právě říkala o tom,že mi ta tekutina jako když praskne,tak praskne do te cysty a tím se ona plní,nebo něco na ten zpusob tam řekla,no tak to se těším na ty výsledky teda
natulaa no ano zistia ti, ze ake mas hormony…som zvedava na ten prolaktin u teba, ci nebude vysoky.
mscat ahojki, jakto ??? ![]()
Laurit, nie stres ani nie, tak normal ako vzdy
, no tak musim pockat ako moj cyklus tento mesiac ![]()