Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9205
2.5.10 08:10

lauri, mrzi ma, ze nakoniec odrazila.. ale aspon nenatahuje… ja sa k tebe o chvilu pridam hadam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.5.10 08:12

ella no to sa dalo cakat, nnegativne testy cloveka vratia do krutej reality.. :-) ak nie je nic do 12 dpo… a okrem toho ziadne priznaky.. proste som to tusila bleeeh :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 08:18

Holky tak jsem jako trdičně každý měsic,když mám divné teploty pokukala jině těhu grafy,jestli tam je někdo s poklesem na 4DPO ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10721.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10721.gif a je a hodně i s našich holek,tak se mi trošku vrátila nálada,i když jak píše Lauritka,tvrdá realita asi stejně nastane

• Citovat
  • Upravit
9205
2.5.10 08:18
Lauritka píše:
ella no to sa dalo cakat, nnegativne testy cloveka vratia do krutej reality.. :-) ak nie je nic do 12 dpo… a okrem toho ziadne priznaky.. proste som to tusila bleeeh :poblion:

tak tak… presne si vystihla moju situaciu… este vcera som ako-tam dufala, ze mozno… dnes uz nedufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.5.10 08:21

no baby musime verit, ze to vyjde este tento rok :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 08:25

Lauri a pokud by mi zítra teplota zustala stejná,nebo by ještě klesla,tak to by znamenalo,že mám málo čeho?

• Citovat
  • Upravit
1741
2.5.10 08:27

Ahojík , já myslím že ty moje teploty sou jako před ovulací,což je hrozně divný..Já myslím že když tam na UTZ folík byl a za dva dny už nebyl a bylo žluté tělísko,že asi to tělísko zaniklo ..nebo nevím..i teplota tomu nasvěčuje,že možná ovulka proběhla-teplota stoupla,ale pak se všechno zastavilo.. :-(

Elllla pořád máš teploty lepší než já :wink:
Lauritka to je mi líto že nakonec nic,ale aspon máš nový cyklus,já pokud mám anovulák,nebo kdoví co,tak su zvědavá jestli ms vůbec přijde,možná budu muset na vyvolávačku,možná na mě hormony přestávají učinkovat,vždy mi utrogestan teplotu zvedal,ted mám i zvýšenou dávku a teploty nic.. :nevim:
katlin sem si říkala,jaktože máš tam vysoké teploty a ona to štítka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.5.10 08:30

natulaa no pokial ti este klesne a bude dva dalsie dni dole, tak asi ovulka neprebehla napriek poz. testu. potom ale este moze dojst :)
o tom mam clanok na koniku ;)

pajinka ach jo, vyzera to fakt ako anovulak, teploty mas plus minus v jednej urovni… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 08:33

Lauri kde na koníku,

• Citovat
  • Upravit
1741
2.5.10 08:36

lauritka a myslíš že na mě přestaly hormony působit?,zvláštní že na UTZ 14DC folík byl,a pka už jen žluté tělísko-asi folík zanikl a i přesto na chviličku teplota stoupla,dokonce v té době mě i bolela prsa,pak jak mávnutí proutkem všechno přestalo :nevim: :zed:
natulaa taky bych řekla že ovu teprve přijde.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
2.5.10 08:40

Dobre ranko baby,
Lauritka, to mi je luto, ze dorazila :-?
Ja dnes takto: http://www.fertilityfriend.com/home/2d18e3 Co ty na to?
Ell, istota bude az dorazi …

• Citovat
  • Upravit
natulaa
2.5.10 08:41

Paji ale já měla pozitivní ovu test v uterý a od te doby už slabnul,tak já jsem z toho paf,každopádně dneska ještě udělám raději

• Citovat
  • Upravit
8808
2.5.10 08:43

bré ráno tak mé teploty nic moc nějak nízko obávám se aby nedošlo na slova doktorky a bez clostíku budu bez ovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.5.10 08:45

esther, nemohla byt u teba ovu az neskor, tak okolo 24-26DC? pripadne tehu testik si neskusala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
2.5.10 08:46

pajinka no neviem neviem, teploty tomu nenasvedcuju.. a bohvie co videl na usg … :)
mohol to byt aj zvrasteny nepraksnuty folikul.

esther ja mam z teba stale pocit, ze si 2 DPO
teda pokial neskusis testik a neukaze tehu :-P

natulaa klikno si na moj fotoblog a tam najdes clacok billingsova metoda a varianty cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí