Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
1.5.10 13:53

jj taky máš krásné a husté.
:palec:
já mám po obou…má mamka má hřívu a můj druhý rodič má taky moc vlasů.ale oba jsou děsně kudrnatí..tak jak ty.
já jsem ráda že mám jen lehce vlnky :lol: i když ve dvou letech jsem byla samá kudrlinka :mrgreen:
ted si to ale žehlím..já si vždy přála rovné lehké vlasy..a mám je husté a pomalu se ani nepohnou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 13:53

Lauritka:jo a děkuji za tu stránku na testy ovulační.jsem si to už uložila :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 13:55

Lauritka:testík si už nedělala??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.5.10 13:56

mscat, kočky si :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
1.5.10 13:59

ahojte kočky.

poraďte. môže sa pri clostile piť? dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.5.10 14:00

mscat ja som si raz vyzehlila vlasy a nikdy viac, som mala vtedy ako krep, otrasne som si ich vtedy znicila :zed:

no skusila som, ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.5.10 14:01

maja myslim, ze mozes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
1.5.10 14:02

lauri dík. lebo dnes oslava, zajtra oslava, tak aby som nevypadala divno, ak si nedám ani za pohárik.
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
1.5.10 14:06

to je hormon to by nemalo vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.5.10 14:06

mne sem-tam vyžehlili vlasy u kaderníčky, vyzeralo to dobre, ale asi nemám nervy na to, aby som to robila každodenne doma :mrgreen:

majka, ja neviem, ja som pri clostile nepila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 14:15

Govinda:děkuji :huban:
jj..noo to žehlení je pracné.hlavně když je těch vlasů hodně no..to je o nervy někdy.ale nedělám to každý den.sepnu do culíku a jdu.bych se mohla vyprdnout..není na to čas :jazyk: :lol:

lauritka: :lol: noo to ti věřím.ty máš ty vlasy hodně kudrnaté…a je škoda to ničit a žehlit :lol: jsou krásné takto! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 14:17

Ale já jsem dostala na vánoce tu rowentu respect,jsem si vysnila..taky pomalu jediný dárek :mrgreen: a žehlí fakt dobře a je super tam nastavit tu teplotu ńa určitý druh vlasů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.5.10 14:21

Soldi vy jste teda kanouři s tím sexíkem,3× za den,to jsem už dlouho neměla.
Mscat vypadáš super
Jinak já políbená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3714.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3714.gif ještě nebyla,ale byla jsem políbená ráno v postýlce a hodně.
Holky když tu tak mluvíte o vlasech nevíte co na mastné vlasy,já si je musím denně mýt,jinak je to hruza,nevím proč mi to tak dělá,když si myju denně,tak v pohodě,ale jinak hruza

• Citovat
  • Upravit
9429
1.5.10 14:25
natulaa píše:
Soldi vy jste teda kanouři s tím sexíkem,3× za den,to jsem už dlouho neměla.
Mscat vypadáš super
Jinak já políbená ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s3714.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s3714.gif ještě nebyla,ale byla jsem políbená ráno v postýlce a hodně.
Holky když tu tak mluvíte o vlasech nevíte co na mastné vlasy,já si je musím denně mýt,jinak je to hruza,nevím proč mi to tak dělá,když si myju denně,tak v pohodě,ale jinak hruza

děkuji moc :huban:

jej no ráda bych ti poradila,ale vůbec netuším.mě se vlasy vůbec nemastí.nemusím si to pomalu umývat víc jak týden :jazyk:

kamošce se taky mastí..i mojemu.a pomáhá fakt to,že si to umývaj každý druhý den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.5.10 14:30

Mscat děkuju,no já musím denně,jinak se necítím a pak mi to nejde upravit nijak,no co,musím s tím žít,

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex