Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri: nenasla som tapetu, stiahla som si len obrazok a v skicari upravila aby vyslo na cely monitor
govi ahoj
to poznam,len tam je hudba,ktora k tej rozpravke nepatri ![]()
inak mam egg, hura, len sa mi nechce keksikovat a neviem,ci mozem pockat do zajtra alebo to presvihnem
,ked nie dnes
lauri máš ještě na prodej ovu testy?pomoste mi někdo potřebuju testovat mám absták už ![]()
zakup uz nemam..
a co s tou strankou levnetesty.cz ???
odtial objednavala aj salutka…
kurnik,dnes mam rovnaky ovu test ako vcera, sa to vlecie ako slimak tento cyklus…este spravim vecer jeden a ak bude taky isty, tak ![]()
ahojte holky
nějaká nová těhulka?? ![]()
chtěla bych se zeptat na ty ovulační testy??kde to kupujete a za jakou cenu?asi se na to vrhnu taky at vím kdy čekat ovulku či se mi to teda vyplatí s takým cyklem ![]()
už chci se snažit na pevno ne na haluz
![]()
mscat, ja som ich kupovala z ebay, naposledy konkretne tieto:
http://cgi.ebay.com/…BayISAPI.dll?…
pripadne pozri ponuku predajcu co este ma. trvalo to cca 3 tyzdne nez prisli.
k tomu aby si mohla nakupovat cez ebay potrebujes mat zriadeny ucet PAYPAL a na ten potrebujes kreditnu kartu (kreditnu! nie platobnu). Paypal je velmi bezpecny, bezpecnejsi ako priame nakupovanie cez net cez kreditku.
ms v lekarni, ja moc ceny nesledujem, kupujem Right time, teraz som kupila take kazetky za cca 5 eur,ale tie pepieriky su lacnejsie,stoja 4 eura 5 kusov, ale neviem,kolko je to CK
Soldi:ne já ani nedostanu.drahý včera odjel.Ale možná synáčka přemluvím
![]()
soldi já né mám mm do večera v práci a večer mi to je prd platný,ale chystámse ho dnes znásilnit ![]()
Děkuji holky.
No možná to asi rovnou nakoupím v lékárně i když je to asi o dost dražší co? ![]()
zaku ![]()
kokos, vcera som znasilnila M a dnes je ovu test o neco silnejsi…vydrzia tam spermie =myslim žive, do zajtra? lebo dnes sa mi nechce