Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuztek, uz sme si tu s babami velakrat overili, ze sam doktor kolkokrat ani nevie, na co sa vlastne pozera.
ak si mala ovu test pozitivny v stredu, tak ovu mohla byt kludne az vcera.
zlte teliesko by malo byt vidiet hned po ovulacii take malinke.
neviem Ti s tym az take dobre poradit, kedze neviem, co videl, ale pokial Ti bazalna teplota stupne a udrzi sa hore v dlzke Tvojej LF, tak ovu bola.
nie su zriedkave pripady, ked doktor povedal zene, ze toto je anovulacny cyklus a na konci takeho cyklu bola zena tehotna ![]()
ahojte,
zuzi myslim, ze ovulka bola, uvidis dalsie teploty.
ja lekarom a ich usg uz neverim po tych vsetkych pribehoch co som tu pocula… ![]()
titu, ahoj ![]()
som citala, ze uz Ti je lepsie?
inak mas krasne tie svoje baby, to musi byt uplne super mat doma taky zensky klub ![]()
lauri, Ty nejako pretahujes tu svoju LF ![]()
neskusala si este robit test?
ci uz mas krcok hore?
soldi uz je krcok hore, a skusala,, ved ked je doma tak neodolam, ale nic
mozno chaby tien, ale na to uz prdim ![]()
titu 1,70 ?? a ty kde zijes ???
u nas okolo 2,60-2,80 ako kde.
diky baby, uvidim ako teplota, cez vikend nemeriam… ale teoreticky ked budem mat LF 13 tak ako vzdy tak ovu bola, a ked bude dlhsia tak asi nebola, takto ste to mysleli? inak tento mesiac nic zo snazenia, stale liecim ten moj mocak, uz som objednana aj na urologiu… a vcera mi gyndos pobral vselijake stery aby sme mali aj to vysetrene…
lauri, inak som mu priniesla ukazat tie moje opiskane ovu testy z dvoch poslednych cyklov postupne ako tmavli, a si ich nechal na ukazku pre pacientky ![]()
jeej to vazne zuzi ?? hehe. to som rada. idem objednat dalsie buduci tyzden, este sa mi ozvali nejake babulky z konika ![]()
to sa uz neda ani foti.. zuzi. a okrem toho na 14 DPO musia byt dve viditelne ciarky. ![]()
a rano ma tak bolelo brucho na mrchu eeeh.
![]()
zuztek, nie tak som to myslela, teploty musia byt hore, ak budu hore trebars 15 dni, tak to tiez znamena, ze ovu bola. ak sa jedna u Teba o luteizovany folikul, tak teploty vystupia len kratkodobo. ak praskol, tak ostanu hore tych 13 dni ![]()
a to s tymi ovu testami je dobre ![]()
lauri, a ja som tak verila, resp. este stale troska verim. lebo dnes uz je maj, takze mozno…
nemohla byt ovu neskor u Teba? normalne mavas LF 12 dni, ci nie?
hej, vazne, takmer ma zaskocil ze si ich chce nechat, este ze som si ich odfotila ![]()
hm, lauri, vyzera to na zajtrajsiu mrchu ![]()
inak ja som sa tesila ze sa budeme snazit o dusu ked pride jar, a zatial sme sa k tomu ani poriadne nedostali, stale nejake choroby a zapaly, bleee ![]()
inak uz mi doky ponukol aj IUI, ale som mu povedala ze este do leta to chceme skusat prirodzene, potom uvidime… ked ja sa najviac bojim tych vselijakych hormonov a liekov co treba brat… ![]()
ja viem, Lauri. ja Ti to len tak strasne prajem, ze zabudam na zasady racionalneho uvazovania ![]()
esteze to ten maj isti ![]()