Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nikde nevidim cenu postovneho, asi to az pri objednavke napisu ![]()
pozerala som postovne je 5.4EUR… takze ak kupis viac ako dve-tri balenia, tak sa to uz oplati, nie?
platit sa da online alebo pri doruceni, bud dorucovacou sluzbou GLS alebo postou (cena je rovnaka)…
no skusila som akoze objednat to, ale som nepotvrdila, a postovne je 5,40 EUR. pri objednavke nad 91 EUR je zadarmo…
ella, zase si ma predbehla ![]()
no a pripadne by sme si mohli share-nut postovne, napriklad ja som tiez z BA, tak by sme ich mohli zobrat naraz a potom by sme si ich osobne odovzdali
posielat to dalej postou nema vyznam, to sa potom skoro nic neusetri…
elllla píše:
dokonca nad ca 100 EUR je postovne zdarma
to by ich muselo byt aspon 70 ![]()
halo, halo, anybody here?
som dnes bola v ziline nakupovat so svokrou. ma zas obliekla
kupila mi uplne paradnu koselu, asi za 50€!
ale je vazne uzasna, a nohavice mi kupila a este aj nadherne topanky, tie vam zajtra odfotim m ![]()
a ja som si kupila yucu, strasne sa z nej tesim
![]()
dufam, ze mi aj prezije ![]()
ellla, ja uz som Ti aj rano pisala, ze si tiez myslim, ze si mala ovu minimalne o den neskor
v tabulke uz mas 10 DPO ![]()
esterik, ahoj ![]()
tak vy si s tojou dohadujete rande poza moj chrbat?
![]()
![]()
krcok sa pred ms dviha a makkne, ako aj pred ovu. ale to je u kazdej inak, ze kedy. vacsinou tak den,dva pred ms.
jeeeej, ahoj soldi
dakujem za update v tabulke a som zvedava na ulovky ![]()
ella, som rada, ze to netrvalo dlho a prisla si zas medzi nas ![]()
no, mi dnes urobili dobre take mensie nakupy. aj mm sme pokupovali veci, dve tricka a take paradne letne nohavice. a svokra, ze vsak ked jemu kupila tri veci, tak aj mne kupi, a ze si mam vybrat ![]()
mne je to aj blbe, ale ju to vyslovene tesi, ked mi moze nieco kupit, lebo narozdiel od mm som vdacna ![]()
a Ty si ako travila dnesny den?
bola som v praci, potom pre mna prisiel mm, isli sme pre misku k mojej mame, mm prisiel domov a mal 38C, ja som s miskou isla od mamy pesi, mame to kusok, cestou sme sa zastavili na troch ihriskach a vo vecierke a inak nic zaujimave..
soldi píše:
halo, halo, anybody here?som dnes bola v ziline nakupovat so svokrou. ma zas obliekla
kupila mi uplne paradnu koselu, asi za 50€!
ale je vazne uzasna, a nohavice mi kupila a este aj nadherne topanky, tie vam zajtra odfotim m
Ja som to citala
![]()