Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
esther ahoj, ja na teba myslim…davno sme sa tu nestretli.ako sa mas?
toji, ja v pohode, som si povedala, ze nemeriam, ale moja pevna vola je v keli
Mam divny graf, bt stupa a uz v pondelok by mala prist mrcha, no zasa si moje telo zo mna robi srandu
A ty ako? Co nove?
esther nic nove, iba Pre seed. asi mam prave ovu,boli ma vajecnik a pozitivny ovu test,ale nejako nemam chut na keksik, mam krizu ![]()
a ty? chystate sa na umele?
je vela bab, ktore otehneli prirodzene za nie moc dobrych podmienok.vsimla si si? ![]()
toja mas krizu? ja tiez, nieco je vo vzduchu ci co
Hej my sa chystame na umele, len…ach ta kriza
Ano, vsimla som si, ze za nie dobrych podmienok sa otehotnie tusim lahsie ![]()
esther aj ty? my by sme mali fakt na to kafe ![]()
a ty mas v com krizu?aku?
my sme vecerali, mm si isiel zase lahnut, pred 2 hodinami mal 38C…
my s miskou sme si este pustili rozpravku a pojde spinkat.
elli mnam a co ste vecerali? chudatko tvoj m,neni casto chory?
ahojte ![]()
tak konecne som si vas precitala…
ella, lauri, tie mamatesty 10tky su 2 v baleni? kuknite co som nasla… http://www.docsimon.sk/…sky-test-2ks
to je dost rozdiel ze 3 EURA a 1,30 EUR
bohvie ale kolko je postovne. teraz je to novinka, ale dufam, ze za par tyzdnov budu aj tu u nas dostupne a lacnejsie…
mali sme chlebiky s bryndzovou natierkou a zeleninku - mladu cibulku, uhorku, rajcinky. a mm som urobila bazovy caj. podla mna byva casto chory, ale nech to riesi sam… uz pred rokom mal ist na nejake imunologicke testy a vykaslal sa na to.. vitaminy berie kazdy den…
wow, acko, tak to su ine ceny… ale neviem, co je to za lekaren, treba to prestudovat…
toja poslane ![]()
elli mnaam, ozi myslis, ze by som mohla byt len 9DPO? Vtedy este bt moze stupat?
baby, inak nekupujte testy v avione, maju brutalne ceny, prirazka 150% ![]()
acko píše:
ahojte
tak konecne som si vas precitala…
ella, lauri, tie mamatesty 10tky su 2 v baleni? kuknite co som nasla… http://www.docsimon.sk/…sky-test-2ks
to je dost rozdiel ze 3 EURA a 1,30 EURbohvie ale kolko je postovne. teraz je to novinka, ale dufam, ze za par tyzdnov budu aj tu u nas dostupne a lacnejsie…
jeeej to je presne ten, ale kolko je postovne hmmmmm ![]()
je to lekaren v cesku, v prahe, ale robia aj online predaj, takze da sa to aj na sk objednat. ale neuvazujem, ze by som to spravila, platit postovne kvoli par testom sa isto neoplati (zaslanie zdarma je az nad urcitu hodnotu objednavky a to pri par testoch asi nedosiahnes). skor som ten link myslela tak inspirativne, ze ked uz budu testiky etablovane na trhu, tak budu isto dostupne aj u nas za lepsie ceny ![]()