Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
30.4.10 20:56
soldi píše:
ella, som rada, ze to netrvalo dlho a prisla si zas medzi nas :hug:

no, mi dnes urobili dobre take mensie nakupy. aj mm sme pokupovali veci, dve tricka a take paradne letne nohavice. a svokra, ze vsak ked jemu kupila tri veci, tak aj mne kupi, a ze si mam vybrat :lol:
mne je to aj blbe, ale ju to vyslovene tesi, ked mi moze nieco kupit, lebo narozdiel od mm som vdacna :lol:

a Ty si ako travila dnesny den?

Nevymenime si svokry? Aspon na mesiac, plosiiiiiiiiim :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.4.10 20:58

soni, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to nebolo myslene ako provokacia :huban:
ale vies ako to je, vsetky hmotne statky by som okamzite menila za fazulku v brusku :srdce:

ellla, a ides aj zajtra rano testovat?
fiiha, to mal dost velku teplotu, co mu je? chripka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.4.10 20:59

soni, ale ked si vymenime svokry, musime si vymenit aj manzelov, to vies, nie?
:-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
30.4.10 21:00

soldi, asi budem testovat rano, mam zatial dost tych wondfo.. a mm neviem, asi chripka alebo co… aj zub ma uz dlho bolavy a mu zubarka vytahuje postupne nejake nervy zkorenov ci co, bu to robi uz asi mesiac 2×do tyzdna… podla mna ja z toho moze mat horucku, ze to ma zapalene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
30.4.10 21:04
soldi píše:
soni, ale ked si vymenime svokry, musime si vymenit aj manzelov, to vies, nie? :-P :-P :-P

No to zas nieeeee.
Nas zas zasobuje moja mama…jeho mama zas dookola verklikuje, ako je na tom financne zle /inak LETI na dovcu, pozvala aj svoju dceru s frajerom do Chorvatska do hotela, ci kde do paze…pre uplnost informacii - nas ani nezavolala, nieto este pozvala…/takze ja nedostavam nic a mm dostal na sviatok cinsku mikinu, ktora je mu navyse mala… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
30.4.10 21:07

soldik ahoooj :mrgreen: , mas super svokrusku :wink: Ale aj ja mam zlatu, vzdy ma nabali, dala by aj modre z neba :wink: Al ta moja prva svokra bola hotovy :cert: :cert: Tak pri druhej mi to osud vynahradil :wink:
baby aky ma byt krcok pred md?
elli, mozno aj ja testnem, ale uz som si neni ista ci nie som 9DPO, tak to by aj tak bolo skoro :wink:

• Citovat
  • Upravit
esther03
30.4.10 21:08

Soldi, este som chcela, ze samo, ze myslime aj na teba, to nem bolo poza chrbat :mrgreen: Tak keby prides? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9205
30.4.10 21:09

ja mam pocit, ze mrcha pride kazdu chvilu, som si teraz namatkovo zmerala BT a je 36.6… takze ak je to pravda, tak ovu bola na ten 17DC a zajtra pride mrcha… takze uvidime…
idem asi spat, prajem vam krasnu dobru nocku a rano prijemne prekvapenia :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.4.10 21:14

ell, bru noc, pa :huban:

ester, na ten krcok som Ti pisala na predchadzajucej strane :wink:
hm, mohla by som prist cez leto, ked nebudem mat skolu :dance: :dance: :dance:

soni, fuuj, ze cinska mikina. to si ani vlastneho syna nevazi? a ani sa nic nezmenilo, ked tehulkujes s jej vnucatom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
30.4.10 21:20

soldi, no ja som dorota, som si to nevsimla o tom krcku, ja mam tvrdy, uvidime kedy mrcha dorazi, uz si nie som ista tou ovu :mrgreen:
ell bru noc :andel:
joj baby moja prva svokrusa by bola na roman, ked mala mala rok a mali prist na oslavu meskala 5 hodin :mrgreen: , lebo sa zasekla u seba v robote,– je casnicka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
975
30.4.10 21:20

Soldi, nie nic sa nezmenilo…mam jej plne zuby…asi so mnou aj bachaju tehu hormony, ale fakt uz ju nezvladam…fakt sebecka stvora…
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12633.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12633.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
30.4.10 21:23

Esther, ja normalne nechapem, niektore tie svokry…ja som bola tak „vypelichana“ ze babka a mama by pre mna a brata modre z neba zniesli a ja by som chcela byt taka ista mama, ale taketo zeny, ktore este vyciciavaju vlastne deti a pytaju prispevky a neviem co …je mi z toho nagrc… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.4.10 21:31

ester, ked je tvrdy, tak to je dobre, to nepride tak skoro :wink:

svokry su jedna kapitola sama o sebe.
moja tiez nebola vzdy idealna. sa znormalizovala len asi pred rokom. 4 roky to bola furia :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
30.4.10 21:41

no nic, asi mi uz nikto neodpise :think:

tak vam zelam kazdej jednej dobru noc a pekne sny a rano sa citame, paaaa :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
30.4.10 21:42

soldi ty si po ovu? :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat