Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi píše:
ella, som rada, ze to netrvalo dlho a prisla si zas medzi nas![]()
no, mi dnes urobili dobre take mensie nakupy. aj mm sme pokupovali veci, dve tricka a take paradne letne nohavice. a svokra, ze vsak ked jemu kupila tri veci, tak aj mne kupi, a ze si mam vybrat
a Ty si ako travila dnesny den?
mne je to aj blbe, ale ju to vyslovene tesi, ked mi moze nieco kupit, lebo narozdiel od mm som vdacna
Nevymenime si svokry? Aspon na mesiac, plosiiiiiiiiim
![]()
soni,
![]()
to nebolo myslene ako provokacia ![]()
ale vies ako to je, vsetky hmotne statky by som okamzite menila za fazulku v brusku ![]()
ellla, a ides aj zajtra rano testovat?
fiiha, to mal dost velku teplotu, co mu je? chripka?
soni, ale ked si vymenime svokry, musime si vymenit aj manzelov, to vies, nie?
![]()
soldi, asi budem testovat rano, mam zatial dost tych wondfo.. a mm neviem, asi chripka alebo co… aj zub ma uz dlho bolavy a mu zubarka vytahuje postupne nejake nervy zkorenov ci co, bu to robi uz asi mesiac 2×do tyzdna… podla mna ja z toho moze mat horucku, ze to ma zapalene..
soldi píše:
soni, ale ked si vymenime svokry, musime si vymenit aj manzelov, to vies, nie?![]()
![]()
No to zas nieeeee.
Nas zas zasobuje moja mama…jeho mama zas dookola verklikuje, ako je na tom financne zle /inak LETI na dovcu, pozvala aj svoju dceru s frajerom do Chorvatska do hotela, ci kde do paze…pre uplnost informacii - nas ani nezavolala, nieto este pozvala…/takze ja nedostavam nic a mm dostal na sviatok cinsku mikinu, ktora je mu navyse mala…
![]()
soldik ahoooj
, mas super svokrusku
Ale aj ja mam zlatu, vzdy ma nabali, dala by aj modre z neba
Al ta moja prva svokra bola hotovy
Tak pri druhej mi to osud vynahradil ![]()
baby aky ma byt krcok pred md?
elli, mozno aj ja testnem, ale uz som si neni ista ci nie som 9DPO, tak to by aj tak bolo skoro ![]()
Soldi, este som chcela, ze samo, ze myslime aj na teba, to nem bolo poza chrbat
Tak keby prides? ![]()
ja mam pocit, ze mrcha pride kazdu chvilu, som si teraz namatkovo zmerala BT a je 36.6… takze ak je to pravda, tak ovu bola na ten 17DC a zajtra pride mrcha… takze uvidime…
idem asi spat, prajem vam krasnu dobru nocku a rano prijemne prekvapenia ![]()
ell, bru noc, pa ![]()
ester, na ten krcok som Ti pisala na predchadzajucej strane ![]()
hm, mohla by som prist cez leto, ked nebudem mat skolu
![]()
soni, fuuj, ze cinska mikina. to si ani vlastneho syna nevazi? a ani sa nic nezmenilo, ked tehulkujes s jej vnucatom?
soldi, no ja som dorota, som si to nevsimla o tom krcku, ja mam tvrdy, uvidime kedy mrcha dorazi, uz si nie som ista tou ovu ![]()
ell bru noc ![]()
joj baby moja prva svokrusa by bola na roman, ked mala mala rok a mali prist na oslavu meskala 5 hodin
, lebo sa zasekla u seba v robote,– je casnicka ![]()
Soldi, nie nic sa nezmenilo…mam jej plne zuby…asi so mnou aj bachaju tehu hormony, ale fakt uz ju nezvladam…fakt sebecka stvora…
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12633.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12633.gif
Esther, ja normalne nechapem, niektore tie svokry…ja som bola tak „vypelichana“ ze babka a mama by pre mna a brata modre z neba zniesli a ja by som chcela byt taka ista mama, ale taketo zeny, ktore este vyciciavaju vlastne deti a pytaju prispevky a neviem co …je mi z toho nagrc…
![]()
ester, ked je tvrdy, tak to je dobre, to nepride tak skoro ![]()
svokry su jedna kapitola sama o sebe.
moja tiez nebola vzdy idealna. sa znormalizovala len asi pred rokom. 4 roky to bola furia ![]()
no nic, asi mi uz nikto neodpise ![]()
tak vam zelam kazdej jednej dobru noc a pekne sny a rano sa citame, paaaa
![]()