Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
govi, pri miske neviem, sa nepamatam, meskanie sme zvalovali na stresy ![]()
lauri, bolia strasne uz asi od 3DPO, aj akoby ma palili, mam aj pocit, ze sa mi zvacsili dvorce..
"Mne robil sono v 6tt, ale videl len fazulku, este nemala srdiecko, tak som myslela, ze sa presvedci, ci je vsetko o.k.
Takze ledva som sa dockala do teraz tie 2 tyzdne a mozem cakat odznova…
![]()
Ellla, o prsiach mi nic nehovor, ja sa ich nemozem ani dotknut, v posteli sa ani pretocit na bok, lebo ked sa o ne opriem, idem vyletiet z koze .
baby, no ista si ovu niesom, kedze som merala/nemerala, ale podla hlienu, bolesti a ovu testika, by to sedelo na 19DC, neskor asi nie ked mavam cykly 29 dnove a LF13 dni, co myslite?
ell a nebolievaju ta pred ms prsia?
tak asi si idem prehodit ovulku na ten 19DC… inak, ak si dam reserach monitor na ovulku, tak hodi 19DC aj sam FF..
ell, no keď sa ti zväčšili aj dvorce, to je fajn, to fakt nezvykne byť pre PMS ![]()
sonička, ja by som si to sono vydupkala. To je až taký problém pre toho lekára??? Nechápu, že mamičky potrebujú byť v kľude a chcú vedieť, či je všetko v poriadku?
![]()
esther03 píše:
ell a nebolievaju ta pred ms prsia?
bolievaju ma trochu po stranach pred MS, ale nikdy nie takto strasne a nikdy ma takto nepalievaju
lauri tak máj to istí,lásky čas ![]()
ella no ale ty mas peknee teplotky
citala som pribeh shaarky,dojimave..
inak idem od tehotnej kamosky, je v nemocnici,ale nic vazne,,,len mi bolo luto jedneho dievcata vedla nej, je v siestom mesiaci a otvara sa, chudinka musi az do porodu iba lezat, cele dni a noci kazde dve hodiny infuzka…kokso,bleda bola…
co si tie matky musia vytrpiet! neviem si predstavit,ako bude po tolko mesiacoch lezania rodit…musi byt slabucka
a kupila som si ovu testy right time, take kazetky tlste, do prudu mocu,som si namocila do nadobky aj tak,ale sa mi cele to okienko zafarbilo do cervena, ale presvitaju cez to dve silne ciarky,snad to nie je omyl ![]()
tak som si zmenila ten ovu detektor na research a FF mi pekne vyznacil O na CD19… takze dnes som 10DPO… ![]()
govinda píše:
ell, no keď sa ti zväčšili aj dvorce, to je fajn, to fakt nezvykne byť pre PMSsonička, ja by som si to sono vydupkala. To je až taký problém pre toho lekára??? Nechápu, že mamičky potrebujú byť v kľude a chcú vedieť, či je všetko v poriadku?
![]()
Govi, no asi som mala na tom trvat…ale co uz teraz, nebola som vo forme rano…
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12080.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12080.gif