Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
SOLDI mas dobru svokru, waw…ja co si sama nezozeniem,mat asi nikdy nebudem,ale neva..inak vsak na to „rande“ s esther mozes prist predsa aj ty…a hocikto,kto ma z vas zaujem ![]()
dobre ranko, ledva drzim otvorene oci, miska je hore od pol siestej
idem si urobit kavicku…
a testik zase snehobiely, tak sa musim asi zmierit s tym, ze nic z toho… ![]()
Dobré ránko dievčatá, my sa dnes chystáme na výlet, no ale nieviem, nejako je škaredo ![]()
dijef a kam sa chystate? tiez som premyslala o nejakom programe, ale nejako sa mi zda, ze je zamracene a strasne fuka…
smer Bojnice, na zámku som bola ešte ako dieťa a ZOO ani nehovorím, no uvidíme, či z toho niečo bude. Na zámok slniečko nepotrebujeme, ale na prechádzku okoloo zámku by sa zišlo ![]()
jeeeeej, super, myslim, ze budete mat krasny cas. a urcite chodte aj do tej zoo
je to tam velmi pekne urobene a je to hned pri zamku.
len to počasie, slniečko by bolo lepšie… ale to je tak, ked sa my niekam vyberieme ![]()
podla mna by si uz rano mala skusit testik… ten pokles na 6-7DPO je peknucky, videla som par tehu grafikov s takym poklesom…
ellli neprovokuj!
hoci viem, ze som zacala ja… minule som rozmyslala nad tym, ze fakt nie je dobre testovat skoro, co ak by sa testiku bol duch, ktory by to mrchy zmizol, iba by som sa trapila potom.
dijef, no mas pravdu… ale ja ani toho ducha nemam
keby aspon duch bol…
nedavno ma znama presviedcala, ze deti si nas vyberaju same (vraj to suvisi s reinkarnaciou), cize dietatko k tebe pride, ked budes v pohode a bude to z teba citit, ked bude vidiet, ze je ten spravny cas… no nieco mozno na tom je…
Bre ranko dievcence .
Ja som dnes po zmerani BT, zostala total znechutena, neviem, myslela som ze sa bude drzat ta 37 uz
, ale ten moj graf vyzera otrasne ![]()
Ellli, tak zasa ziadne // ?? Ach do kelu tam ![]()
Dijefcatko, tento vikend su v Bojniciach strasidla, tak sa vam tam isto oplati ist, aj na buduci, to chceme ist aj my, lebo tento vikend, nam to dako nevychadza . ![]()
sonicka, moja exsvokrusa je tiez zazrak prirody