Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
esther03
30.4.10 21:42

sonicka, moja exsvokrusa je tiez zazrak prirody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9080
30.4.10 22:06

už chrnite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
30.4.10 22:09

SOLDI mas dobru svokru, waw…ja co si sama nezozeniem,mat asi nikdy nebudem,ale neva..inak vsak na to „rande“ s esther mozes prist predsa aj ty…a hocikto,kto ma z vas zaujem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 06:02

dobre ranko, ledva drzim otvorene oci, miska je hore od pol siestej :( idem si urobit kavicku…
a testik zase snehobiely, tak sa musim asi zmierit s tym, ze nic z toho… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.5.10 06:39

Dobré ránko dievčatá, my sa dnes chystáme na výlet, no ale nieviem, nejako je škaredo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 06:43

dijef a kam sa chystate? tiez som premyslala o nejakom programe, ale nejako sa mi zda, ze je zamracene a strasne fuka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.5.10 06:44

smer Bojnice, na zámku som bola ešte ako dieťa a ZOO ani nehovorím, no uvidíme, či z toho niečo bude. Na zámok slniečko nepotrebujeme, ale na prechádzku okoloo zámku by sa zišlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 06:48

jeeeeej, super, myslim, ze budete mat krasny cas. a urcite chodte aj do tej zoo :) je to tam velmi pekne urobene a je to hned pri zamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.5.10 06:50

len to počasie, slniečko by bolo lepšie… ale to je tak, ked sa my niekam vyberieme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.5.10 06:56

začína ma pokúšať testovanie, ale ja to vydržííííímmmm :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 07:04

podla mna by si uz rano mala skusit testik… ten pokles na 6-7DPO je peknucky, videla som par tehu grafikov s takym poklesom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.5.10 07:08

ellli neprovokuj! :mrgreen: hoci viem, ze som zacala ja… minule som rozmyslala nad tym, ze fakt nie je dobre testovat skoro, co ak by sa testiku bol duch, ktory by to mrchy zmizol, iba by som sa trapila potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 07:11

dijef, no mas pravdu… ale ja ani toho ducha nemam :((( keby aspon duch bol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
1.5.10 07:15

nedavno ma znama presviedcala, ze deti si nas vyberaju same (vraj to suvisi s reinkarnaciou), cize dietatko k tebe pride, ked budes v pohode a bude to z teba citit, ked bude vidiet, ze je ten spravny cas… no nieco mozno na tom je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.5.10 07:21

Bre ranko dievcence .

Ja som dnes po zmerani BT, zostala total znechutena, neviem, myslela som ze sa bude drzat ta 37 uz :zed: , ale ten moj graf vyzera otrasne :pocitac:

Ellli, tak zasa ziadne // ?? Ach do kelu tam :pocitac:

Dijefcatko, tento vikend su v Bojniciach strasidla, tak sa vam tam isto oplati ist, aj na buduci, to chceme ist aj my, lebo tento vikend, nam to dako nevychadza . :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí