Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeeeej, to s tymi oblacikmi poznam, uz som to davno nevidela, vdaka za pripomenutie ![]()
ja som bola v obchode, chcela som zobrat aj misku, ale tym, ze bola cely tyzden u mamy, tak neposlucha a robi vsetko napriek… mm lezi, rano mal 37.1 (ja som mala o deviatej 37.2, ale no comment.. on proste musi lezat… ja idem robit fasirky, asi druhykrat v zivote, haha, tak hadam sa podaria.. a k tomu urobit zemiackove pyre..
ahoj zuztek ![]()
veru na konikovi je teraz celkom pusto…
tak ja neviem,co robit,duphaston pomaha aj na vysku sliznice,nie? aby sa fazulka lepsie uhniezdila…mne robil minuly mesiac doky uzv na 26DC,normalne mam 31 dnovy a mala som 12mm sliznicu,to by malo stacit,ze?
ester, a testik si neskusala?
a nemerias o nejakej inej dobe ako minuly cyklus?
lebo sa mi zda, ze mas celkovo nejake nizsie teploty ![]()
ale ten dnesny vyskok je nadherny ![]()
tak som sa rozhodla,tento mesiac to este necham na prirodu…a ak sa nezadarilo,buduci mesiac si ho nasadim
![]()
lulu, 12 mmm by malo stacit… ja som mala na 15DC 8mm, sa mu to nepozdavalo, ale zajdem asi aj buduci tyzden na usg nech preveri sliznicu aj ten folikul ci vobec praskol, a este mi aj robi HP tak aj podla toho uvidim ako som na tom… som myslela ze to bude vsetko jednoduchsie, pred par mesiacmi som o BT, HP a folikulometrii nemala ani sainu ![]()
ahojte,ako sa mate?
MOUKUSKA konecneeee,toto som nonstop par dni hladala na youtube a nevedela som to najst,videla som celu rozpravku a toto sa mi zdalo nadherne,tak som to hned doma hladala a nasla som len take skarede verzie… je to dokonale! obdiujem tu fantaziu. inak je to ovela dlhsie,skoda,ze to neni cele, chyba tam,ako place oblak, ked sa mu zdalo,ze bocian odisiel bez babatka
inak mam info,co som si vsimla s PRE SEED, lauri ked si to pouzivala,stavalo sa ti to?
vzdy ked ho totiz pouzijem,ako keby sa mi tam dole ochladilo a dost mi klesne teplota..mozno preto,ze spermijky maju radsej chlad?
zuztek,ja to iste…zacinam to moc riesit,ale ked tak velmi chceme bejbinka,tak skusame,co sa da
super,ze mas takeho snaziveho lekara…mne este HP ani nerobili,lebo nikdy nie som doma a tu na take veci zvysoka kasluzuztek píše:
lulu, 12 mmm by malo stacit… ja som mala na 15DC 8mm, sa mu to nepozdavalo, ale zajdem asi aj buduci tyzden na usg nech preveri sliznicu aj ten folikul ci vobec praskol, a este mi aj robi HP tak aj podla toho uvidim ako som na tom… som myslela ze to bude vsetko jednoduchsie, pred par mesiacmi som o BT, HP a folikulometrii nemala ani sainu
kočky,tu je to cele
neni to krasne?
http://www.youtube.com/watch?…
soldi a tapety na plochu nie su niekde nevies ???
toja hmm, ten pocit som nemala teda.. ![]()
lauri ja mam vlastne Concieve plus, ty si mala co?pre seed alebo toto?
kukni moj graf, ako neviem,tie dva razy co mi kleslo na 36,2 alebo 36,3..to bol vecer s Concieve plus..co meriam 6.cyklus,tak take nizke predovu som nemala, mozno robim zle zavery a tak nizko by som bola aj tak…ale nezda sa mi to nejako…
soldi, meriam stale o siedmej, takze cas som nemenila, fakt tym teplotam nem rozumiem, ved boli ovela nizsie ako byvaju a teraz, ze 37? Testik som neskusala, bo ani ziaden doma nemam a aj sa bojim nech nie som sklamana. A v pondelok by mala prist mrcha, tak to uz pockam…
ahoj esther,preco nemas dole graf?
inak mne niekedy pred mrchou dva dni takto stupne teplota. nechcem ti ale brat nadeje,samozrejme, zavisi to od toho,ci zajtra klesnes alebo nie…inak skoda,nemas ovu test ani?
baby ako to robite s testami,co sa davaju do prudu mocu?
v letaciku je napisane,ze treba,aby bol test namoceny 10 sekund.ale ja necikam vzdy az 10 sekund ![]()
davate to do prudu mocu alebo do nadobky?