Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ešte som tu ![]()
lulu, tak gratulujem tvojej sestre k narodkám
![]()
inak kočky, toto ma normálne vyšokovalo: http://noviny.joj.sk/…dva-dni.html
![]()
esther, ked BT stupa na 11DPO, je to trojfazovy tehu grafik ![]()
len si si ista tou ovulkou na 19DC?
a viem, ze taborsky je super, tazko sa mi od neho odchadzalo…
a mamatest 10 maju v lekarni na sustekovej ![]()
lulu26 píše:
ahojky![]()
tak sa vam chcem pochvalit…dnes som este volala koli vysledkom na toxoplazmozu…a nastastie su negativne
len som si teraz robila ovu testik,len tak pre zaujimavost a je tmavsi ako ten vcera…a vcera tam uz bol len duch…uplne pozitivny mi vysiel v utorok,odvtedy to slablo..tak neviem,ze by ovulka nebola?…trochu som trpla,lebo se to riskli,nechcela som zmeskat ovulku a nastastie sa to vyplatilo…
lulu ovulku si mala podla mna na 16 DC, len ti to stupa pomaly hore ![]()
lauri, testovala som rano tym wondfo… premyslam, ci neurobim mamatest teraz podvecer.. ale asi pockam do rana…
a u nas stal ten mamatest 3.15 myslim..
Cauko, ja som bola dnes u dokiho a …nic…vobec mi nerobil sono, len zobral krv, tak som sa pytala, ci aj na HCG - a ze nie, ze len KO, biochemia+ urobil mi stery z krcka, z coho som mala pichanie v podbrusku od rana az do teraz…
ze mam dojst az o 2 tyzdne spravia SONO a potom mi daju aj tehu knizku…
![]()
Tak som sa tesila, ze uvidim bublinku aj so srdieckom…
a nic z toho
son1, hmm, to bola prva tehu navsteva? podla mna mal urobit sono… nemozes ist niekam sukromne na sono??? ja som s miskou chodila ako samoplatca, kde mi robili aj video ![]()
ell, aj podľa mňa si mala ovulku až 19DC ![]()
sonička, a to prečo ti aspoň neurobil sono? Ja nechápem tých lekárov, že aspoň nemrknú na tú fazuľku ![]()