Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
janka tak toto sa mi paci ..ja som niekde citala , ze stres moze ovplyvnit ovulku a vravel mi to aj Matyi a tiez mi vtedy odporucil kazdy 2 den, ze tym nic stratit nemozem a budem v pohode bez toho ci je alebo nieje nieco na teste ![]()
titu, no veď práve, aj drahý bude spokojný a ja sa nebudem stresovať testami, aj keď meranie bazálky nemienim zahodiť ![]()
janka presne pri novej nemocnici .....a kupovala som ich v novej nemocnici ale v tej vnutornej lekarni
govinda píše:
titu, no veď práve, aj drahý bude spokojný a ja sa nebudem stresovať testami, aj keď meranie bazálky nemienim zahodiť
tak to som nezahodila ani ja …
aj ked ja som bola doslovny testomaniak ach jaj…uz mi to aj chyba …uz len nejaky test na pohlavie a bolo by super
titu, takže to nemáš ďaleko ani k Matyimu
. Ja kým sa tam dotrepem z furče
. Ja som tie testy kupovala na hlavne, ale nie vždy ich mali a ešte v lekárni pri amfiku ![]()
zakupanda píše:
titu ty čekáš dvojčátka?
zaku …bola som na usg v 6.tt a boli tam 2 plodove vacky , ale jednemu babu uz bilo srdiecku a druhemu nie..povedal, ze sa to vola synd.miznuceho dvojcata a ze sa to stava ..tak idem na usg a poradnu v pondelok tak som zvedava…
uz som aj citala , ze boli pripady, ked jednemu bilo a druhemu nie a o mesiac uz bili krasne obe
..
ale ja som aj 2 dni slabo krvacala a bola som na pohot. a vraveli , ze je to prave tym, ze to druhe sa prestalo vyvyjat ![]()
ale druhy je bojovnik ![]()
govinda píše:
titu, takže to nemáš ďaleko ani k Matyimu. Ja kým sa tam dotrepem z furče
. Ja som tie testy kupovala na hlavne, ale nie vždy ich mali a ešte v lekárni pri amfiku
janka ja tam len odbehujem peso .som tam mojim krokom za necelych 10 min.
titu, podľa tých kalendárov, ktoré boli na koníkovi, čo ti vychádza? Chlapča alebo 4. dievčatko?
babulky, trosku intimnejsie, ale potrebujem nazor… mozno si to uz nahovaram, ale mna tie prsia straaaasne bolia.. mam ich horuce a uz dva dni pozorujem, akoby sa mi zvacsili dvorce, pomaly su cez pol prsnika… toto som si este ako PMS nikdy predtym nevsimla…
ellka - tazko povedat, ale ked sa kuknem aj na predchadzajuce grafiky, tak po ovulke si nikdy uz nemala Egg hlienik. tak tento cyklus by to tiez mozno sedelo viacej az na ten 19DC… ale ja som zatial dost zla v hodnoteni grafov, este mi chyba cvik aby som to vedela komplexne hodnotit - hlavne chyba mi ta moja vlastna skusenost ovulky… ale ja by som skor povedala, ze ovu bola toho 19.DC…
govinda píše:
titu, podľa tých kalendárov, ktoré boli na koníkovi, čo ti vychádza? Chlapča alebo 4. dievčatko?
plzak a cinsky ..4 baba
![]()
ale moj drahy ma presviedca ze je to syn , ale on to tvrdil uz 3×
…
ale do usg mu verim ![]()
elllla píše:
babulky, trosku intimnejsie, ale potrebujem nazor… mozno si to uz nahovaram, ale mna tie prsia straaaasne bolia.. mam ich horuce a uz dva dni pozorujem, akoby sa mi zvacsili dvorce, pomaly su cez pol prsnika… toto som si este ako PMS nikdy predtym nevsimla…
ellka, no mňa tiež prsia boleli, trošku akoby sa zväčšili - to sa drahému vždy páči, ale dnes - 4. deň mrchy ma to prešlo. Dvorce som nejako extra nesledovala, ale nezdaá sa mi, že by zmenili farbu ani veľkosť. Ono som ešte nepočula, že by zmena veľkosti prsných dvorcov bola v rámci PMS, tak by to mohlo vyzerať dobre ![]()
titu, a keď bude dievčatko, ešte zapracujete potom na chlapčiatku?
![]()