Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elllla píše:
govi, ked som brala clostil, tak som si ho zacala davat hned den po dobrati clostilu… inak si ho sem-tam supnem od CD10 az kym treba…
no a keď ja mám ovulku až 48dc, tak to asi nemôžem nasadiť 10DC. No nič, tentokrát nasadím pupalku a uvidím ![]()
Ahojte, ospravedlnujem sa ze som vam sem vpadla, som z kona, niekedy som tam prispela. Chcela som sa vas opytat, ked som si robila ovu test na zistenie tehotenstva 9 DPO, ma sa to robit hnet z ranneho mocu?
tak jsem volala tomu mojemu dr.a on mi prostě řek,že si nemyslí,že chyba bude v hormonech a že by to dal nejraději ven,kruci fakt mě štve,oni by jen řezali,ale po příčině nejdou,on by mě asi fakt na tu endokrinologii ani neposlal ,to jsem si všechno vyběhala sama
Albo dakujem, som prisla ku kamoske na vikend do Prahy a chce ma zobrat do nejakych saun, su liecive, tak nemam tehu test tu, urobila som aspon ovu - ale z druheho ranneho mocu. Su tam dve rovnake ciarky, tak neviem ci mozem ist do tej sauny. Asi radsej spravim ten tehu test este ![]()
Ahojte… som u maminy v robote tak ze vam napisem…co porabate?
monana, určite si urob predtým tehu test, najlepšie mamatest
.
Sauna by v prípade tehu nemala byť ![]()
ahoj cukruska
tiez pozeram, kam vsetky baby zmizli… asi na obedik… inak, mate s albi rovnake tickeriky, peknucke ![]()
ja by som uz taaaak isla domov… ach ach.. teraz nemam vela prace a normalne mi to vadi, lebo len premyslam, ze co ak, keby tak, a tak..
a premyslam, co budeme robit cez vikend, mm asi bude lezat, lebo sa necitil dobre, ja by som chcela niekam vybehnut s miskou, len este neviem, ze kam presne.. aby tam neboli klieste, ked uz je ta vystraha a aby sme mali pekny cas…
jeej ahoj…som si uz myslela ze tu nikto neni ked mozem kecat… mam sa fajn…v utorok mam poradnu tak uvidim ako sa ma male