Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ella -ale ono príde v máji. veď ovulku určite do konca mája stihneš.
aj pri dlhoooooom cykle.
Příspěvek upraven 30.04.10 v 10:21
baby potrebujem poradit.chcem mm dokopat aby isiel na spg ako sa to vybavuje.jedna moja znama mi vravela ze sa to da aj cez mojho gyndosa ale mne sa to nezda je to na odporucenie nejakeho lekara?a plati sa za to ?dakujem.
viem, albi, videla som tie statistiky… dnes mi FF pise: 60.6% of positive pregnancy test are reported before 12 DPO in the HPT Gallery.
este mam 39.4% sancu na // ![]()
babika2910 píše:
baby potrebujem poradit.chcem mm dokopat aby isiel na spg ako sa to vybavuje.jedna moja znama mi vravela ze sa to da aj cez mojho gyndosa ale mne sa to nezda je to na odporucenie nejakeho lekara?a plati sa za to ?dakujem.
mne moja gynekologycka vypisala odporucaci listok na mm meno na spg…
babika2910 píše:
tvoj gynekolog môže dať odporúčanie, ale viem, že sa dá ísť aj bez toho. veď si to platí, tak načo ešte odporúčanie.
my sme boli u urologa - androloga. najskôr som si našla na nete,že robí spermiogramy, objednali sme sa, dostali sme sterilný balíček, ktorý naplnil doma a išli sme si po výsledky, ktoré boli do pol hodiny po odovzdaní.
elllla píše:babika2910 píše:mne moja gynekologycka vypisala odporucaci listok na mm meno na spg…
aj ste nieco platili?alebo tohradi poistovna
m a j a 2 píše:
my sme platili. je tu niekto, kto neplatil?
kolko vas to stalo?
my sme platili za spg 20 eur… albi bola v tej istej ambulancii s mm a pisala, ze platili o myslim 13 eur viac.. (neviem preco..)
Maji ahoj, dakujem za povzbudenie, no uvidime co z toho bude, ked moj hlien je skor ziadny a ak nejaky je, tak zakaleny. Aj ja sa tesim, ze nam to tak vyslo, hlavne ked mm je chory a vobec sa mu nechcelo, ja by som poistila aj vcera este, ale uz som ho nechcela viac trapit ![]()
Inak baby ja som sa vcera v solarku tak spiekla, ze teraz horim
Akoze strasne silne je to nase solarko, lebo bola som uz 5 krat na 5 min, tak som si povedala, ze to uz zvysim na 10, ze by uz to malo byt ok, no ale som sa mylila, a rano ked som sa uvidela v zrkadle, okolo oci biele a lica cervene ![]()