Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kočky, toto poznáte?
http://www.klubzdravia.sk/…unty-119.asp
Albi to fakt tak pusobí i na MS křeče,tak to je super a já když jsem tak vynervováná,tak jsem taky celá napjatá,stuhlé svaly ,šíje
dnes ideme kuknut sesterku ktorej sa narodil syncek v januari v Anglicku a prisli na SR. to zase budem mat vecer depku z toho…
to sa ani neda vopred pripravit na tie reci okolo toho, urcite sa aj nas budu pytat kedy buceme mat babätko. vobec sa mi tam nechce ist, ale musim aby sa neurazili…kebyze tam nebola jej „mater“ a babka (tie 2 osoby velmi nemusim z nich lezie negativna energia len sa na nich clovek kukne nemusia ani usta otvorit)
![]()
ked si prestavim ze ja som vcera mala folikul velky 13 mm, a bojim sa ze aj ked otehu aby to nedopadlo zase zle…to uz sa budem bat stale. zase sa tu budem vykecavat ![]()
baby, vavenka na mk pisala, ze vcera o deviatej shaarka porodila Tea,
![]()
albi: fakt? super. no u mna nejak nehrozi predavkovanie, ale ked len hnacku spusta aspon ma precisti.
asi si jeden slahnem pred dnesnou navstevou ![]()
ahojte, tak ja mam zase dneska zaujimavu teplotku.
neviem ci to nemoze byt tym, ze meriam si klasicky o 7:00 ale dnes som sa zobudila o 6:20, som sa trosku prehadzovala a hybala nez som zase zaspala do tej 7 mej kedy som sa merala. co myslite? uvidim asi podla zajtrajsej teploty, ale asi ju dam discard… ![]()
idem si vas precitat od rana ![]()
Moukuš no to se ti ani nedivím s tou návštěvou,u nás je to to samé,taky to blbě snáším
Holky ja Sharku neznám,ona se pokoušela nějak dlouho o mimi?
lauri, to ma mrzi, ze teploty spadli a testik zoslabol, do kelu
![]()
tak to u teba bude musiet byt maj a verim, ze nebudes jedina, ide teplucko, nase tela maju hned viacej energie
dufam, ze jarna unava je uz na nami
podla mna v maji sa to tu rozkoti, ja verim tomu
![]()