Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri - no ja mám všeliaké aj červené. Musím si na to dať bacha, veď jeden nikdy nevie ![]()
Holky no já doufám,po 10 hod budu volat.
Holky kuknětě na co mi brali tu krev -FSH,LH,HCG,ESTRADIOL,PROLAKTIN,TESTOSTERON,ANTI-TPO,přelouskala jsem to na netu,co je co a už se těším na výsledky,jestli něco ukážou
Dobre ranko …
SOm sa dobre zasmiala hned z rana, mam na mysli, tie červene štipce
, este ze ja ich len tak prevesujem na susiak a nestipcujem ![]()
Lauri, do kelu aj s teplotou jednou bazalnou
![]()
Mna zato ta moja dnes milo prekvapila, aj ked viem, ze to nic neznamena, akurat to, ze som mala ovu a som 7DPO ![]()
dami no je to na zlost ked sa rano zobudis a na teplomeri nie je to , co by si chcela ![]()
ale u teba pekne, len nech sa drzi ![]()
Nat - krvičku ti brali na endokrynologii? Ja musím čakať až do júna, sakra ![]()
Příspěvek upraven 30.04.10 v 07:55
baby uz ste pozerali moj graf, ja som to pozrela teraz cez link, co mam v popise, a to co tam mam, ze alchemilku som pila cely ciklus, to co???
to mi tam preco dalo, ja som ziadnu alchemilku nepila ![]()
natulla ano robili ale uz davno v centre,ja som mala vtedy hormony v poriadku, jedine asi cca pred 4.rokmi som mala zvyseny prolaktin, inac aj to moze sposobovat cysty, beru sa potom na to tabletky.
ja som brala parloder, hnusne lieky. ![]()
Dami no já právě doufám,že třeba nebudou na jedičku,a že konečně příjdou na to,proč se mi plní furt ta cysta víš?A nasadí léčbu,at ta svině už neroste,omlouvám se za sprosté slovo,ale já už na ní nemám jiné slovo
Lauri no jasné,to je jedno,já zase polknu všechno,hlavně,když to pomuže,už jsem z té cysty unavená,já už s ní bojuju roky,ale ted se nějak víc probudila a roste nějak rychleji,a to vše od toho těhotenství,takže nějaký hormon se ve mě probudil od té doby,