Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
govi, no nic nie je nemozne ![]()
aj ja chodim kazdu chvilu cikat, ale to preto, ze aj vela pijem… uz mam za sebou vyse 1 a pol litra tekutin dnes… a to este nie je koniec dna..
govinda píše:
baby, ja kebyže nemám mrchu, tak si myslím, že som tehu - každých 5 minút cikám![]()
.Inak, moja mamka minule hovorila, že keď bola so mnou tehu, tak mala mrchu do 4.mesiaca, takže až vtedy zistila, že je tehu, lebo ani jej zle nebolo, ani prsia sa jej nijako nezmenili - mamka vtedy ešte kojila brášku
janka aj ja som mala mrchu pri prvej ale len do 2.mes…a napriklad toto tehu nemam vobec priznaky co sa tykaju prs…keby mi nebolo zle tak ani neviem ze som tehula ..ale zle mi uz byva iba obcas ..juuuuuuuuuj ja sa tak tesim ![]()
elllla píše:
govi, no nic nie je nemozne
aj ja chodim kazdu chvilu cikat, ale to preto, ze aj vela pijem… uz mam za sebou vyse 1 a pol litra tekutin dnes… a to este nie je koniec dna..
tak ja sa dokopat pit neviem…som ako tava ..vazne
ale teraz pijem …ale iba colu viem, viem zeby som nemala ale nic ine zatial do seba nedam ..vypijem 1 dvojlitrovku denne…potom to vymenim za nieco ine ..to je len docastne…
spiske parky a kola ![]()
ozaj, kde mame soldi, lauri, bambi, majku, smouli, toju a spol??
elllla píše:
ozaj, kde mame soldi, lauri, bambi, majku, smouli, toju a spol??
neviem kde sa flakaju …asi si predlzili vikend ![]()
titulienka píše:elllla píše:tak ja sa dokopat pit neviem…som ako tava ..vazne
govi, no nic nie je nemozne
ale teraz pijem …ale iba colu viem, viem zeby som nemala ale nic ine zatial do seba nedam ..vypijem 1 dvojlitrovku denne…potom to vymenim za nieco ine ..to je len docastne…
spiske parky a kola
no ja tiez ledva vypijem liter za den, ale dnes som smadna ako pes… mame tu dnes teplo, vcera mi bola zima, lebo sme mali klimu.. ale zato sa riadne nabeham na wc, hehe…
titu, ja sa tiež neviem prinútiť piť, len nasilu, keď príde domov drahý, tak sa pýta, že koľko vody som dnes pila, tak hneď napúšťam pohár ![]()
A už premýšľam, či aj toto nemôže mať vplyv na to, že mám málo hlienu ![]()
wow, takto ticho tu uz davno nebolo… este ze sme stihli dnes prekonat tu tisicku… som premyslala, co pri nejakej 1500-vke nedame zamknnut temu a by sme pokracovali v novej…
ja este musim pockat v praci pol hodinku, potom poslem reporty a mm pride pre mna, pojdeme k mame pre misku a domov…
ella, veru, dnes je tu fakt ticho
. Možno výpadok internetu niekde
![]()
baby ako sa da aktivovat VIP na FF viem ze na 5 dni je ked niekomu poslem pozvanku ale uz mi lim vyprsal mam tam 0. ![]()
babika, myslím, že jedine, že pošlem zase niekomu pozvánku alebo si VIP zaplatiť ![]()
no ale ja mam uz nulovy limit pred tym som mala 3 a tie som uz poslala.neviem ako casto nabieha novy limit ![]()
babika, hmmm, s tym ti velmi neporadim… mozno keby si sa zaregistrovala nanovo pod inou mailovou adresou? len tym by si prisla o predosle cykly (teda ak by si si ich neskopirovala a nenahadzala znova po jednom.. ja som to tak kedysi robila, aby som videla statistiku…)
ja mam teraz zaplatene VIP, takze inak neporadim..