Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ella tiez si myslim, ze to niesu PMS synd. toto zvikne byvat skor u tehu priznak. este vydrz ..toto su asi najtatsie dni pre kazdu ten 12-13-14 DPO …
govinda píše:
titu, a keď bude dievčatko, ešte zapracujete potom na chlapčiatku?![]()
![]()
janka nie nie ..toto je nase posledne rozhodnutie…pre oboch …ale ja hovorim, ked si na seba nechaval tak dlho cakat tak to bude maly lenosko - chalan
..
chcela som si dat zistit teraz , ale mm nesuhlasi a ja mam tiez troska strach tak mozem este aspon 10 tyz. verit, ze je to naozaj chlapcek ![]()
ellka - no ja som niekde citala, ze pocas tehu moze dojst k zmene velkosti a farby dvorca
len neviem teraz ze ci tak skoro v prvych dnoch…
ale hlavne aj ked by si este tento cyklus tehu nebola, nesmies nechat aby ta to zdeptalo. ved si to zober tak, ze ak by sa vam vasa miska bola podarila o cyklus skorej alebo neskorej, bol by to uplne iny cloviecik - z ineho vajicka a spermijky. vsetko sa stane ked sa to ma stat a urcite coskoro budes tehulka, a narodi sa vam presne to babo ktore sa vam narodit ma. ![]()
titu, podstatné je to, že je fazuľka v brušku
. A nechce sa nechať prekvapiť? ![]()
baby, ja ked budem tehu, ja ani nebudem chciet vediet co to je - ci chlapcek alebo dievcatko
a ak sa nejaky Dr preriekne, tak ho asi zachlomazdim ![]()
govinda píše:
titu, podstatné je to, že je fazuľka v brušku. A nechce sa nechať prekvapiť?
janka ja som dala tento navrh drahemu..ved co uz milujeme ho uz teraz …ci je to to alebo to …ale ten na mna pozeral akoby spadol niekde s ceresne…povedal, ze ked pojdeme na usg tak mi da sluchatka ked nechcem pocut co to je ale on ano ale az tak v 5.mes
ačko, no ja teraz tiež hovorím, že by som sa chcela nechať prekvapiť, ale neviem, neviem
![]()
acko píše:
baby, ja ked budem tehu, ja ani nebudem chciet vediet co to je - ci chlapcek alebo dievcatkoa ak sa nejaky Dr preriekne, tak ho asi zachlomazdim
acko ..no ono vies , ja by som sa aj dala prekvapit, ale pre mm po 3 babach je asi tazko vydrzat co to je
![]()
govi - mne na pohlavi fakt nezalezi a pride mi to take fascinujuce ze to nebudem vediet ![]()
tak já jsem si to říct nechala ale drahému neřekla protože si to nepřál
titu, jasne, chapem. a ved ja si nemyslim, ze nechat si povedat co to je, je zle. ![]()
baby, ja kebyže nemám mrchu, tak si myslím, že som tehu - každých 5 minút cikám
.
Inak, moja mamka minule hovorila, že keď bola so mnou tehu, tak mala mrchu do 4.mesiaca, takže až vtedy zistila, že je tehu, lebo ani jej zle nebolo, ani prsia sa jej nijako nezmenili - mamka vtedy ešte kojila brášku ![]()
ale jasneeeee..ale ja asi tiez horim netrpezlivostou
..aj ked by som to uz mohla vediet o 5 dni juuuuj bojim, bojim