Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
1.5.10 14:53

obaluje si panguise nebo řízky ted nevím to mám moc rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.5.10 14:53

kočky, keď vy tu tak o sexíku. Ja som si včera pri tom normálne zodrala kožu na kolene. doteraz ma to štípe jak šalenéééé :mrgreen:

mscat - ty jaka čaja si :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.5.10 14:55

katlin :lol: to musíš opatrně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.5.10 14:57

hurá už ji vidím :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
1.5.10 14:58

zaku - asi zmením plachty za tie mäkkučké froté a mám to vybavané :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 14:59
katlinn píše:
kočky, keď vy tu tak o sexíku. Ja som si včera pri tom normálne zodrala kožu na kolene. doteraz ma to štípe jak šalenéééé :mrgreen:mscat - ty jaka čaja si :potlesk:

děkujiii :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 14:59
zakupanda píše:
hurá už ji vidím :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
šikulka :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 15:06

katlinn- :mrgreen:

musíš opatrně :mrgreen:

holky a nemluvte mi tu o sexu. :cry:
když můj drahý dojel ted na 5 dnů domů..já zrovan na těch 5 dnů měla ms :evil:
a odjel mi na celý měsíc takže já mám mega půst..což snáším velmi těžce!!! :lol: :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
1.5.10 15:08

No katlin,vy jste teda divoši ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9090.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9090.gif .Já taky jednou měla odřené koleno,ale to když jsme spolu ještě chodili,to už je let.
Holky mi furt nejdou ti smajli,když ho dám za větu,tak mi přeskočí na začátek článku,sere mě to

• Citovat
  • Upravit
1741
1.5.10 15:20

Ahojík a krásný 1.máj všem.. :wink:
ty svoje teploty tento cyklus fakt moc nechápu,sice dneska zase stoupla,ale to bylo určitě po tom víně co sem vypila na čarodějnicích..jinak by byla o dost nižší.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.5.10 15:31

ahoj pájinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
1.5.10 15:32

můj malý čaroděják

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 15:34
zakupanda píše:
můj malý čaroděják
:palec: pěkný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
1.5.10 17:23

babulky, no nech mi uz mrcha pride, lebo takto to nemoze ist dalej… rano ma miska nahnevala, lebo som ju chcela zobrat von, ale ona nechcela ist ani za svet.. teraz mi tu pizuka, ze nechce byt doma.. poobede som sa znova pohadala s miskou, lebo nehccela spat a robila vsetko napriek, potom som sa pohadala s mm, normalne som sa doma dusila, som sa obliekla a musela som sa ist von prejst.. som isla na dostihovu drahu a tam som vyse 2 hodiny len tak sedela na lavicke a bolo mi do placu..aj som si trochu poplakala, ale neviem, ci pomohlo… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
1.5.10 17:38
elllla píše:
babulky, no nech mi uz mrcha pride, lebo takto to nemoze ist dalej… rano ma miska nahnevala, lebo som ju chcela zobrat von, ale ona nechcela ist ani za svet.. teraz mi tu pizuka, ze nechce byt doma.. poobede som sa znova pohadala s miskou, lebo nehccela spat a robila vsetko napriek, potom som sa pohadala s mm, normalne som sa doma dusila, som sa obliekla a musela som sa ist von prejst.. som isla na dostihovu drahu a tam som vyse 2 hodiny len tak sedela na lavicke a bolo mi do placu..aj som si trochu poplakala, ale neviem, ci pomohlo… :cry:

ellla:stane se…i já to tak někdy mám.musím zmizet chvíli z domu a dvě hodinky chodím jen tak a nebo si pobrečím.
tak snad bude lépe…a třeba mrcha nepřijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital