Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
babule ja som si dala tickery aj na plochu pc, ale neviem ako tam dostat fertility ticker…
da sa len z lilypie ![]()
vola sa to windows7 widget. super je to. ![]()
albi, no v manželovej rodine to zatiaľ vždy vyšlo do bodky, dúfam, že to tak bude aj teraz, ale nie som jedinou adeptkou, to však teraz vôbec nie je podstatné… ráno som sa aj zobudila s optimizmom, teplota vysoká, ale potom mi nedalo a zmerala som aj telesnú, tá je zvýšená, takže radosť fuč. do toho starká.. podbruško už pár dní cítim na mrchu, ale uvidíme…
baby, tak ja myslim, ze mrcha pride mozno este dnes do vecera… pozerala som krcok, makne a otvara sa a uz som mala taky creamy s troskou ruzovkasteho… takze nech nenatahuje..
dijef, uprimnu sustrast.
ja idem nieco robit, mala by som obmedzit net a venovat sa viac rodine.. misku dnes zase odvezieme k mojej mame, mm ma stale teplotu (uz rano mal 37.6, od piatku ma stale okolo 38)…
aha takto to vyzera ![]()
ella nevies ci ma fetility nejaky widget ???
toja caaaaaaau
ako? ja furt hore
, asi neskora ovu ![]()
baby citala som jednu studiu, vraj na plodnost zabera materska kasicka a vitamin C, necitali ste to?
ellli, to si aj ja stále hovorím, že to obmedzím, ale potom treba teplotu zapísať a už som na nete ![]()
estehr ja som brala aj kasicku, je to dobre na plodnost to je fakt ![]()
Laurit som nevedela, ci je to marketingovy tah alebo fakt seriozna studia, poslala mi to kamoska, ktora to tiez berie, len je to nenormalne drahe ![]()
nie, kasicka je dobra, ved aj sarapis obsahuje vceli pel. ![]()
a drahe hmm ??? uz si zistovala kolko to stoji ??
Ellin udělej mu zábalky na hohy,ale jen po kotníky a na ruce,jen dlaně at si omotá ručníkem,který namoč do vody ,do které nalej ocet a udělej mu to asi 3× po sobě,vždy 10 min zábal ,15 minut pauza a zase 10min zabál,je to hooodně učinné
Dief upřímnou soustrast
Laurit, tu co kupuje ona stoji okolo 150 Eur, je to aj s tym vitaminom C a nosi si to z Nemecka, tento produkt sa tu vraj neda kupit…