Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
2.5.10 17:48

ja zistujem ze som si nasla nove hobby to pecenie  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 17:51

Elli co se týče te sliznice,tak já jsem v prdeli,jestli mívám ovulku tak brzo po MS :think: ,já byla na gyn 6DC a v papírech mám nápsáno sliznice střední velikosti,pod tím si mám představit co?

• Citovat
  • Upravit
7606
2.5.10 18:08

hotovo, uz len vychladnut, nakrajat a moze sa podavat dezert :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 18:11

kde jste???? ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6122.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6122.gif odpovězte mi :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
7606
2.5.10 18:13

natul: urcite ti baby odpovedia, ja nie lebo neviem :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 18:14

Moukuš vyfot až to rozkrájíš,ty potvory to na těch obrázkách v receptech mají vždycky tak krásné,že to snad ani tak nejde upééct

• Citovat
  • Upravit
7606
2.5.10 18:15

ved to ze som zvedava ake to bude vo vnutri ale to si este pockame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 18:17

Moukuš v poho,já si dělala prdel s tím brekem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17359
2.5.10 18:19

natul, ja som nad tym rozmyslala, ze ako to veru je so sliznicou, ked mas ovu tak skoro.
ale v tom jednom clanku pisali, ze na konci FF Ti staci sliznica 3-5 mm. ona aj tak podstatne narastie az po ovulacii. inac by si nemala LF dlhu ako normalne, keby tam bolo menej progesteronu.
a uz si tak tehu bola, takze myslim, ze to ma telo nejako zariadene :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
2.5.10 18:20

babulky, no ja som dostala taku krizu, ze som musela ist kupit kompoty do obchodu, aby som mohla tu bublaninu urobit… tak uz je v rure :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
2.5.10 18:22

moukuska no to je super zebra,ja hrozně nerada peču,kdyby mi tak někdo napekl,tak sním všechno ani vaření nemusím,když vaří chlap,su velice vděčnej strávník-sním všechno :lol:
Jinak co se týče mojí sliznice,tak mi pokaždé mudr říká že mám uplně nádhernou sliznici,že sliznice bývá někdy problém,mám ji od 10 do 12mm pokaždé,ted byla 11mm.
si říkám jestli má cenu abych testila,nejspíš to bude vyhozenej test,ty teploty hlasí že nic nejspíš nebylo,tak už aby přišla ms a zbytečně se to nenatahuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
2.5.10 18:22

Soldi a já tehdy otěhotněla ,ještě když jsem špinila ,nějaký 5DC a to vím na 100%,my tehdy celý cyklus nesexovali a to jsme se právě divili,že jsem těhu

• Citovat
  • Upravit
7606
2.5.10 18:30

no mne sa ovulka hlasi na plne pecky, tak ma zacalo pichat na pravej strane silnejsie ako minule cykly. teraz len rychlo prejde tento cyklus a ide sa na to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
2.5.10 18:32

paji, si mala sliznicu 11 mm este pred ovu?
ale Ty beries lieky na podporu sliznice, nie?
ten utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
2.5.10 18:36

soldi-ano mívám vysokou sliznici a měla sem ji měřenou myslím 14dc před ovulkou,to tam ještě folík byl,mudr říkal kdyby šla na umělí,že by doktoři v Caru slintali nad mou sliznicí.Měla sem takhle vysokou sliznici i před tím než sem začala brát utrogestan,ale ano,utrogestan pomáhá růstu sliznice.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí