Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
baby, mna porazi z tej mojej teploty. aj ked ta dnesna moc smerodatna nie je, lebo som sa celu noc budila a spala som mozno tak dve hodiny.
zajtra jej davam este poslednu sancu. krcok je otvoreny, hore a makky, tak mozno ovu prebehne teraz niekedy. dufam, zacinam byt z toho prudko v depresii ![]()
zakup, ja nechapem, co sa Ti nezda. pred ovu sa teploty ustaluju, v den ovu mozu poklesnut. plodny hlien mas. tak coho sa bojis?
sarah, ahoj, Tebe vymazalo ovu?
Dobré ránko
![]()
No jak to tak sleduju,tak nespokojenost s teplotama trvá u vícero z nás,
Já táky dneska nestoupla buhví jak,je mi z toho
![]()
soldi, len ak by mrcha neprisla. prave som si kukala predchadzajuce grafy a dnesna teplota je klasicka pre 11 DPO, zajtra pojdem dole. brusko ma boli mrchovo uz niekolko dni, krcok je hore a makky… a prave teraz som si robila take nadeje, ked nam starka umrela… ![]()
jaj baby tak takto posr… cyklus som ešte nemala. Tuším, že mi štítna odumrela… ![]()
dijef, to mi je luto so starkou ![]()
mne umrel minuly rok 10rocny bratranec a dedko, ale stale ziadne baby u mna ![]()
no, mozno si minule grafy mala taku istu teplotu na 1O DPO ale teraz ma ten graf stupajucu tendenciu. ten minuly si uz klesala o tomto case. a kolko dni pred ms Ta zvykne boliet podbrusko? lebo to je vacsinou tehotensky priznak, ze brusko zacina boliet ovela skor ako normalne ![]()
juuuj soldiiii, pokúšaš
ale na 11 DPO som uz niekoľkokrát mala takúto teplotu a na 12ty deň som klesla… ale bruško už bolí pár dní, to je fakt netypické
no ale nádeje si robiť nejdem, hoci v kútiku duše dúfam ![]()
neviem, kolko dni pred to byva, lebo trochu ma bolelo uz v piatok, v sobotu nic a od soboty vecera zase a celkom slusne. od 8 DPO to určite nebývalo, no ale ten krčok je hore a mäkký ![]()
Příspěvek upraven 03.05.10 v 07:41
kacu - tá tvoja fotka je taká krásnučká. brala by som aj bábo aj psíka ![]()
natul, zajtra este trosku stupnes a bude to ![]()
netrap sa tym ![]()
katlinn, fuuu, veru mas riadne vysoke predovulacne teploty ![]()
vazne to vyzera na tu stitku ![]()
dijef, testuj ![]()
mas este nejake dalsie priznaky? ![]()
kacul, dobre rano ![]()
aky mate dnes s amy program? ![]()
dijef, a si si ista ze ho dobre ohmatavas?
nie je hore a tvrdy?
kontrolujes ho vecer?
Katlin děkuju
Pejska jsem dostala od mm jako svatební dar - já si pejska vždycky moc přála
A miminka je brzy dočkáš, uvidíš ![]()