Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1038
3.5.10 10:04

albi ahoj :mavam:
tak nakupili sme vsetko uz to poctivo papa aj pije caje ale to nevie ze su take specialne sak nemusi vsetko vediet uz chyba len acetyl L-karnitin tak musim zaist do obchodu pre sportovu vyzivu

inak v piatok chcem zaist prvykrat na folikulometriu lebo v pondelok mavam plodne dni tak chcem vediet ci vlastne mam nejake vajicko a ty ako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.5.10 10:11

d

Příspěvek upraven 06.10.11 v 20:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.5.10 10:17

caute babule,

aha aka pochybovacka http://www.modrykonik.sk/…/album/zeby/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038

jaj strasne sa z teba albi tesim a mm co ako si mu to povedala vytusil nieco sam?ja teraz pijam do ovulky žen-šen caj vraj je tiez dobry na plodnost potom budem meriat len dokym mi graf vyznaci ovu a koncim,inak mne ovu test ukazoval den pred mrskou taku ciarku aku mavam den pred ovu takze v mojom pripade sa ovu neosvecili,treba to nechat na vnutorny pocit,mna daju do reality prsia ked ma prestanu boliet a splasknu tak viem ze uz nic z toho nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

inac urcite je to novy mamatest :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.5.10 10:21

ahoj lauri tak mrcha dorazila :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
3.5.10 10:22

ozaj, lauri, aky mas win7? 32bit alebo 64 bit? mne doma pocitac straaaasne mrzne s win7 (mam 32bit), normalne systemy nestihaju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.5.10 10:22

s

Příspěvek upraven 10.10.11 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.5.10 10:24

hej, ale musim sa pochvalit, ze je trosku silnejsia ako mavam, asi vdaka duphastonu :pankac: co sa celkom tesim, lebo podvedome mi slaba mrcha pripada ako nedostatocne narastena sliznica, aj ked viem, ze to nie je vzdy tak.
ale teraz je to tak akurat :dance: :dance: :dance:
PMS okrem trochu tlakov neboli ziadne :palec:
tak sa aspon z niecoho vytesujem hehehe. no a mm som na jeho povzdych, kedy uz budeme mat babatko odpovedala, ze vo februari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.5.10 10:26

ella to netusim, da sa to niekde pozret ??? mne to ide celkom fine vsetko, ale to mi znamy preinstalovaval.

albao stastna to zena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
3.5.10 10:26

Lauri nejdřív sem myslela že je to nakonec tvůj testík,ale bohužel někoho jiného.. :wink: ,ale to je každopádně těhutest,né jak ty naše duchy.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
3.5.10 10:27

ahojky babulky :mavam:

po kratsej odmlke sa znova hlasim, asi nemame ziadnu novu tehulku, ci ano?

Ellla preco si docasna nesnazilka? Alebo len tak, uz potrebujes vypnut?

Smouli, soldi, tie ovulky vas fakt natahuju :cert: . A smouli z nizkych teplot si nic nerob, ked som zacinala merat, tak 36,7-36,8 bola moja pred ovu teplota, teraz je to uz moja poovu, mozno na nas fakt ma vplyv zmena rocneho obdobia :nevim:

Dijef uprimnu sustrast :hug:

Pajinka, myslim, ze pregnyl je uz davno prec, prajem ti, aby ti to zacalo postupne tmavnut.

A k Janke, ona spominala, ze idu na chatu, alebo niekde prec, ze testik prida az neskor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
3.5.10 10:27

w

Příspěvek upraven 10.10.11 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
3.5.10 10:29

kati a hojky,ja viem,že jednotlivé bt nič neznamenajú, ja len, že či sa na mňa nechystá dáka špeciálna ovulka :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.5.10 10:31

katka vitaj „doma“ :mrgreen: :srdce:

pajinka no keby som mala taky test, tak uz sa vytesujem :dance:

albao :-D proste som mu oznmila, ze tento mesiac otehotniem a basta. a bez reci… lebo zacal lamentovat, ze vsetci nas predbehnu.. ved uz dalsi brat.. no jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí