Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
albi ahoj ![]()
tak nakupili sme vsetko uz to poctivo papa aj pije caje ale to nevie ze su take specialne sak nemusi vsetko vediet uz chyba len acetyl L-karnitin tak musim zaist do obchodu pre sportovu vyzivu
inak v piatok chcem zaist prvykrat na folikulometriu lebo v pondelok mavam plodne dni tak chcem vediet ci vlastne mam nejake vajicko a ty ako?
caute babule,
aha aka pochybovacka http://www.modrykonik.sk/…/album/zeby/
jaj strasne sa z teba albi tesim a mm co ako si mu to povedala vytusil nieco sam?ja teraz pijam do ovulky žen-šen caj vraj je tiez dobry na plodnost potom budem meriat len dokym mi graf vyznaci ovu a koncim,inak mne ovu test ukazoval den pred mrskou taku ciarku aku mavam den pred ovu takze v mojom pripade sa ovu neosvecili,treba to nechat na vnutorny pocit,mna daju do reality prsia ked ma prestanu boliet a splasknu tak viem ze uz nic z toho nebude
ozaj, lauri, aky mas win7? 32bit alebo 64 bit? mne doma pocitac straaaasne mrzne s win7 (mam 32bit), normalne systemy nestihaju…
hej, ale musim sa pochvalit, ze je trosku silnejsia ako mavam, asi vdaka duphastonu
co sa celkom tesim, lebo podvedome mi slaba mrcha pripada ako nedostatocne narastena sliznica, aj ked viem, ze to nie je vzdy tak.
ale teraz je to tak akurat
![]()
PMS okrem trochu tlakov neboli ziadne ![]()
tak sa aspon z niecoho vytesujem hehehe. no a mm som na jeho povzdych, kedy uz budeme mat babatko odpovedala, ze vo februari ![]()
ella to netusim, da sa to niekde pozret ??? mne to ide celkom fine vsetko, ale to mi znamy preinstalovaval.
albao stastna to zena ![]()
Lauri nejdřív sem myslela že je to nakonec tvůj testík,ale bohužel někoho jiného..
,ale to je každopádně těhutest,né jak ty naše duchy.. ![]()
ahojky babulky ![]()
po kratsej odmlke sa znova hlasim, asi nemame ziadnu novu tehulku, ci ano?
Ellla preco si docasna nesnazilka? Alebo len tak, uz potrebujes vypnut?
Smouli, soldi, tie ovulky vas fakt natahuju
. A smouli z nizkych teplot si nic nerob, ked som zacinala merat, tak 36,7-36,8 bola moja pred ovu teplota, teraz je to uz moja poovu, mozno na nas fakt ma vplyv zmena rocneho obdobia ![]()
Dijef uprimnu sustrast ![]()
Pajinka, myslim, ze pregnyl je uz davno prec, prajem ti, aby ti to zacalo postupne tmavnut.
A k Janke, ona spominala, ze idu na chatu, alebo niekde prec, ze testik prida az neskor
kati a hojky,ja viem,že jednotlivé bt nič neznamenajú, ja len, že či sa na mňa nechystá dáka špeciálna ovulka
![]()
katka vitaj „doma“
![]()
pajinka no keby som mala taky test, tak uz sa vytesujem ![]()
albao
proste som mu oznmila, ze tento mesiac otehotniem a basta. a bez reci… lebo zacal lamentovat, ze vsetci nas predbehnu.. ved uz dalsi brat.. no jo ![]()