Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no ved ked to berieme ako podporu tak staci jedna denne, naco sa ladovat vysokymi davkami. ![]()
mimochodom mi dr. Matyi poslal sms, ze mam ist na preventivku, som si ani neuvedomila, ze som tak dlho na gynde nebola
![]()
ale ma to potesilo, ze si spomenul ![]()
Elli smekám před tebou,já bych to nevydržela,ale taky bych se chtěla na vše vysr…,ale to bych sem vubec nesměla chodit a to bych zase nevydržela
![]()
Smouli ty budeš mít krásnou ovulku ![]()
Jinak to s těma vnitřnostma jsem taky někde četla,že by těhulky neměly,možná to ještě najdu
![]()
maji to je vyter z krcka, teda zoberu trosku vzorku z tkaniva, ci nemas nejaky pozitivny nalez ( rakovina krcka maternice ) mala by sa robit aspon kazdy druhy rok.
potom to znamkuju, cyto na nulke je najlepsie. od cisla 3 je to uz povazlive…kamoske zmrazovali krcok. lebo jej vyslo vysoke cislo.
Tak to je pekne, ked ta dr. tak vola, mozno maju nejaky system v PC, ci to len take dobre pacientky ako si ty? ![]()
Cytologia sa robi stale pri preventivke, nie? Teda aspon mne sa tak zda, ze robia cytoster z krcka ci tam nieco nie je. Prave preto sa odporuca chodit na preventivky kazdy rok, aby sa to dalo skoro odhalit, ked zacina nejaka pliaga. ![]()
katka skor si myslim, ze mu to vyhodil pc
a potom posle automaticky sms. ano mal by to robit pri preventivke ![]()
lauri vitamin A rastlineho povodu to je betakaroten ten je ok ale zivocisneho je retinol a pecienka ho obsahuje vysoke mnozstvo je nebezpecne pre plod moze uskodit a potom dochadza k potratom mne to povedal aj dr ked som bola tehula a je to aj v knihach pisane
albi u muzov je norma prolaktinu 4-15,priatel mal 38 teraz mu to kleslo na necele 3 no a este berie tie vitaminy tak uvidim podla spg ci to trosku pomoze
ahojky nat-no to dúfam,že už nebude dlho naťahovať ![]()
ako sa máš ???? ![]()
albi androlog mu povedal aby to uz len 3 tyzdne dobral a potom prisiel na kontrolny odber krvi a spg,no skusim mrknut v draciku ten mikroskop nech je trosku srandy
maji nie je to na skodu, aspon pre kludne svedomie.
a hlavne ked sa nieco zisti v skorom stadiu tak sa da nieco robit s tym…
šmouli ale joo,to víš stresmenka,to jsem celá já,do konce týdne budu mít výsledky z té endokrinologie,jinak teplotky na
![]()