Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jankaa super,kraásně tmavnou-to sou krásný testíky..
![]()
jinak sem ten svůj testík ukazovala své 11leté dceři ,neřekla sem jí co to je,ale ona si na to odpověděla sama,prý je to test jestli dobře vidíme a hned mi toho ducha ukázala-na testu…tak tam asi fakt něco je,ukazovala to pořád že to vidí,tak prý vidí dobře ,tady na foto už nic nevidíme..ale ani tak si teda naděje dělat nebudu,je to nejspíš pregnylkový dušík
![]()
Mouku, mne dal len Torecanove cipky, ale este som ich nepouzila…mam trocha podozrenie ze sa na tom podielala aj kapusticka, co som mala v sobotu na obed, lebo krce som mala v zaludku aj podbrusku naraz…
Ale bolo to fakt krute + teraz by som mala niekedy dostat 2× mrchu…tak asi vsetko so vsetkym…
Albao, to je fakt, normalne byvam nervozna, ked mi nic nie je…
![]()
katka maju ich v jednej lekarni na Tahanovciach. ![]()
je na rohu hned oproti vchodu na polikliniku.
a je take kvazi obchodne centrum na tahnovciach, taka ulicka a tam su obchody atd, posta na konci…
albao má 11let ,nemohla sem jí říct co to je,vykecala by to
,nechávam si to pro sebe,ani chlapovi sem to neukázala,je lepší když nic neví,pak mě stresuje,takže su ráda ,že se můžu vykecat tady ![]()
paji to uz asi nebude pregnyl - ved si 12 dpo a pichli Ti 5000 jednotiek hcg…urob si test aj zajtra a ked dnes vidis ducha, tak zajtra tam najdes silnejsiu ciarku… ![]()
paji pregnyl by po 10- tih dnoch uz v tele byt nemal.
kuk sem http://www.fertilityfriend.com/home/253181 , tiez mala pichnuty pregny, vcera uz nasla ciarku na teste, dnes jej zosilnela ![]()
acko taky si myslím,že zítra budu vědět trošku víc,ale spíš přijde dřív mrcha..
inac u tej kocky krasne vidno pokles na 9 dpo-uhnieznedie, nasledny prilev progesteronu na 10 dpo, dve // na 11 dpo
a na 12 dpo to zapisala ![]()