Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nicollka salute je snazilka z konika, predpovedala tehu a niektorim to aj vyslo…
teda vacsine ![]()
dijef drz sa, stale vcak mysli na to, ze to este moze vykuknut
kym nie je mrcha, je stale nadej, aj napriek neg, testu.
**esther ** sakraaaa ![]()
albi, ja som dnes v den mrchy, dnes mala prist. Brucho ma bolieva ako kedy, ale teraz je to viac take tahanie a pichanie vo vajecnikoch, ci ako to nazvat. Ale jeden den pred mrchou ma prestanu boliet prsia, a teraz to este trva… tak preto ma to myli…
esther: aha, no aj mna zvykli prestat boliet prsniky pred MS. Okrem tohto cyklu samozrejme. Vsak uvidime, testnes ked sa budes na to citit. Ja som si isla testnut istu / a potom som bola vykolajena z // Stresy su to tak ci tak ![]()
esther03 píše:
albi, ja som dnes v den mrchy, dnes mala prist. Brucho ma bolieva ako kedy, ale teraz je to viac take tahanie a pichanie vo vajecnikoch, ci ako to nazvat. Ale jeden den pred mrchou ma prestanu boliet prsia, a teraz to este trva… tak preto ma to myli…
jaj boze, uz by som utekala do tesca po test ![]()
ester, mna porazi, to fakt chces cakat do zajtra?
![]()
tak ale aspon mozes testovat aj poobede a bude to vidno ![]()
lauri, a dami salutka nieco predpovedala?
Lauri já taky,ale s mojí prognozou ,myslím tím cystičkou,
,to vidím bledě
Laurit, ja som vedela, ze si mam tie testy od teba kupit ![]()
albi, uvidim, ci zajtra neklesnem a ak nie, tak uz fakt to istim
sak to su strasne nervy ![]()
ja si tento cyklus robim zbierku ocikanych ovu testikov
mrcha nemrcha - ocikavam jeden denne. ked to ukazem Dr, mozno sa aj spamata ked uvidi, ze kolko ja do toho investujem spolu s meranim BT. som zvedava ze ci zase nepovie, ze ovu moze byt aj bez zvyseneho LH
to by som uz bola pripad na vedecke skumanie, alebo skor asi ona… ![]()
soldi to prave neviem ![]()
ether to si pisala aj vcera, ak dnes neklesnes, tak testnes ![]()
čo porábate?
Ja sa sanžím maturovať na facebooku
. Ale dnes som aspoň upratala ![]()
Soldi, sak furt chodim na zachod a cakam, ze potvora dorazi, mam pocit, ze uz uz neviem kde sa flaka
Ale ked zajtra nepride, asi zbehne do lekarne.
ja sa tiez toho bojim, preto som este netestla
Soldi, lauri,nicolka, nemam doma ziadny testik, ani ovu, to aby ma ruka nepalila
djef, biely?
dami, veeeeeeeeeeeeeeeelka gratulacia