Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
3.5.10 22:28

kamca, bola si na laparke? ako dopadla? zelam skoru regeneraciu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
3.5.10 22:33

dami, jasne, radsej sa radovat pomalicky a potichucku, ako predcasne a potom smutit, ale verim, ze zajtra bude ta palicka silnejsia, drzim silno palce :-) :palec:
idem aj ja do hajan, dobru noc vsetkym :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.5.10 05:54

Dobré ráno,
**acko***Laparka -výsledky mám naprosto v pořádku.PCO podle Lsk ani utz nemám-tak nevím kde je ten zakopaný pes.Vypadá to,že ovu neprobíhá.Čeká mě HP.Tak se uvidí. :nevim:
Děkuju jinak za přání..

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
4.5.10 05:59

katkamarekNo ted už je to pohoda.Bylo hůř. :mrgreen: Vysledky jsou ok..Ach jo no..Jedem dál za svým cílem.JSEM zvědavá,kdy nastane nějaký zlom a vše se odhalí-proč tomu to tak je. :pocitac:
Náš spg taky žáná sláva.Malé množství,morfolgie nic moc.Zkrátka ,když se to sere,tak to stojí za to.
Tak paaa ,a děkuji za optání :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9080
4.5.10 06:09

kkamca ahoj :srdce: :srdce: a ty uz jedno dietatko mas?kolko mas rokov?neboj, akje problem, najde sa a bude sa dat riesit.
prajem vam pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.5.10 06:12

ahojte dievcata :mavam:
toji, pozeram, ze sme mali zase rovnako ovu, az nato, ze mne je tento cyklus na prd. Ale ten dalsi uz idem naplno :wink: :pankac:
Aky mas pocit z toho geliku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
4.5.10 06:13

natalca ahoj,ja len na sekubdu,budes tu vecer? musim letiet.este som si ovu neni ista…papa,prepac,ponahlam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
4.5.10 06:14

ok, toji, dobehnem aj vecer, jasne aj ja sa ponahlam, pekny den vsetkym :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
4.5.10 06:16

toja ahoj.Je mi 30-letos jsem slavila.před 2 měs.Takže zas tak stará nejsem.. :-)
natalca dobré ráno

• Citovat
  • Upravit
natulaa
4.5.10 06:18

Dobré ránko holky,já dmeska nějak vyletela,nechápu to 8-o 8-o 8-o ,žádný stes a takhle moc .
Dami držím palečky,neboj určitě bude sílit :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
378
4.5.10 06:47

dobre ranko babulky, tak ja teplota stale rovnaka, a dnes som testovala, a je tam slabulinka ruzova ciarka druha,ale fakt slabunka, dufam, ze to nieje len duch. Dnes skusim zohnat mamatest a testnem zajtra tym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 06:49

natulik, ved to je dobre, ze ides hore, no nie?? Silno ti drzim palceky,aby sa aj vam zadarilo, ved toto je taky krasny mesiac, a vlastne, ja to zo srdiecka doprajem kazdej jednej z tejto temy, lebo si to ozaj zasluzite a bojujete velmi, zato aby ste boli tehulky, tak nech nemusite dlho cakat !!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 06:50

Dobré ranko babulky :kytka:
Dami :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: tak to je nádherná zprávička :srdce: Jsi TĚHULKA :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 06:51

kamca, prajem ti, aby rychlo prisli nato, kde je vlastne problem, a aby sa rychlo vyriesil ! A od kedy sa snazite o babatko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.5.10 06:52

Ahojte dievčatá jéj dami gratulujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie