Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kamca, bola si na laparke? ako dopadla? zelam skoru regeneraciu ![]()
dami, jasne, radsej sa radovat pomalicky a potichucku, ako predcasne a potom smutit, ale verim, ze zajtra bude ta palicka silnejsia, drzim silno palce
![]()
idem aj ja do hajan, dobru noc vsetkym ![]()
Dobré ráno,
**acko***Laparka -výsledky mám naprosto v pořádku.PCO podle Lsk ani utz nemám-tak nevím kde je ten zakopaný pes.Vypadá to,že ovu neprobíhá.Čeká mě HP.Tak se uvidí. ![]()
Děkuju jinak za přání..
katkamarekNo ted už je to pohoda.Bylo hůř.
Vysledky jsou ok..Ach jo no..Jedem dál za svým cílem.JSEM zvědavá,kdy nastane nějaký zlom a vše se odhalí-proč tomu to tak je. ![]()
Náš spg taky žáná sláva.Malé množství,morfolgie nic moc.Zkrátka ,když se to sere,tak to stojí za to.
Tak paaa ,a děkuji za optání ![]()
kkamca ahoj
a ty uz jedno dietatko mas?kolko mas rokov?neboj, akje problem, najde sa a bude sa dat riesit.
prajem vam pekny den
ahojte dievcata ![]()
toji, pozeram, ze sme mali zase rovnako ovu, az nato, ze mne je tento cyklus na prd. Ale ten dalsi uz idem naplno
![]()
Aky mas pocit z toho geliku?
natalca ahoj,ja len na sekubdu,budes tu vecer? musim letiet.este som si ovu neni ista…papa,prepac,ponahlam ![]()
ok, toji, dobehnem aj vecer, jasne aj ja sa ponahlam, pekny den vsetkym
![]()
toja ahoj.Je mi 30-letos jsem slavila.před 2 měs.Takže zas tak stará nejsem.. ![]()
natalca dobré ráno
Dobré ránko holky,já dmeska nějak vyletela,nechápu to
,žádný stes a takhle moc .
Dami držím palečky,neboj určitě bude sílit
![]()
dobre ranko babulky, tak ja teplota stale rovnaka, a dnes som testovala, a je tam slabulinka ruzova ciarka druha,ale fakt slabunka, dufam, ze to nieje len duch. Dnes skusim zohnat mamatest a testnem zajtra tym…
natulik, ved to je dobre, ze ides hore, no nie?? Silno ti drzim palceky,aby sa aj vam zadarilo, ved toto je taky krasny mesiac, a vlastne, ja to zo srdiecka doprajem kazdej jednej z tejto temy, lebo si to ozaj zasluzite a bojujete velmi, zato aby ste boli tehulky, tak nech nemusite dlho cakat !!!!
![]()
Dobré ranko babulky ![]()
Dami
tak to je nádherná zprávička
Jsi TĚHULKA ![]()
kamca, prajem ti, aby rychlo prisli nato, kde je vlastne problem, a aby sa rychlo vyriesil ! A od kedy sa snazite o babatko???