Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
esther03
4.5.10 06:53

Dobre rano, baby, hlasim moja teplota je stale rovnaka, idem kupit test :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
378
4.5.10 06:53

kacul, ahoj :mavam: . Vcera som videla fotocku, tvojho drobceka, je krasny alebo je krasna , nato aby sme vedeli, co to je, je asi este skoro :mrgreen:
No a to moje, ci som tehulka, no este nic nieje 100%ne, najprv musi test tmavnut a potom aby mi to potvrdil doky, az potom si poviem, a je to tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 06:55

editka, dakujem, ale este len tak potichucky mi možes :wink:

ester rovnaka teplotka je dobra, vid moj pripad :potlesk: , a kedy budes testovat??? Aby som vedela. Moc drzim palce,velmi, velmi,velmi, aby si si nasla krasne // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 06:56

dami potišku gratuluju :hug: :hug: :hug: :hug:
A děkuju,to víš,že jsem ráda,že jsem stoupla :pankac: :pankac: ,až na to,že se začínám namotávat a to je špatnééé :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1843
4.5.10 06:57

Dami děkuju :srdce: bohužel pohlaví ještě určit nešlo - ale pořád věřím, že to bude ta Natálka. A je to kus ženský, měří 7,9cm :palec:
Byla to fakt krásná podívaná, úplně jsem zapomněla, jak je to dojemný. Tohle bych přála každé z vás a věřím, že se všechny do jedné brzy dočkáte :srdce:
Dami u Tebe je to jiné než u holek - čárku jsi měla i včera z odpolední moči a navíc 10DPO. Ale chápu, že je lepší se k tomu moc neupínat. Takže držím vše co mám, ať čárka ukázkově tmavne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
4.5.10 06:58

Dami a pocituješ na sobě něco jiného,než vždycky? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1843
4.5.10 06:58

Natul, ale stoupla jsi ukázkově :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.5.10 06:59

dami jasne zatiaľ len potichúčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.5.10 06:59

dobré ránko :huban:
dami držím palce nech len tmavne :palec:
lauri včera tá otázka je aj odpoveďou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 07:02

kacu, tak hovoris, ze to vidis na dievcatko?? :mrgreen: Tak bodaj by si sa nemylila, a ozaj ti v brusku plavala mala natalka. Ti verim, ze to musel byt uzasny pocit, ked si videla babatko, ja si to ani neviem predstavit. A tiez by to mohlo byt dievcatko, tak ale berem aj chlapceka, len nech je to zdravucke. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
4.5.10 07:02

Dami, si zlata, dik, idem este nejake veci povybavovat, popritom kupim test, lebo ziadnyy doma nemam a okolo obeda testnem.

• Citovat
  • Upravit
1843
4.5.10 07:04

Dami, to je jasné . nejdůležitější je, aby bylo miminko v pořádku zdravé. Ale mohla by to být zdravá holčička :wink: ale samo, že beru i chlapečka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 07:05

natulka, absolutne nic, ani podbrusko neboli,ani prsia, akurat, co som asi 5 den otrasne vyhadzana po tvary, ale to moze byt aj od slnka. Ale vcera ked ma mm rano videl, sa smial a hovori, ej to bude dievka, ta bere krasu, a ja som ho len vysmiala. A vcera ked som mu ukazala test, tak hovori, ved ja som ti to hovoril…hrdina :lol: :lol:
A rano sa mi krutila hlava,ale to skor asi od tolkej radosti :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 07:07

natul, ten link, co mas v popise, tam su dake fotky svadobne a byt alebo dom pofoteny z vnutra, to su tvoje??? :nevim: Lebo ak ano, tak mate krasne zariadeny, fakt podla mojho gusta a stilu, fakt nadhera, klobuk dole :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.5.10 07:08

baby do kelu, nam asi odisiel fotak, ma slahne… :zed: normalne sa zapne, a ked idem odfotit, tak displej zhasne,ako keby zamrzol a uz sa neda ani obejktiv stiahnut… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí