Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dijefcatko píše:
dami gratulujembohužiaľ mne gratulovať tento mesiac nebudete…
testla si ? ![]()
vidím, že som prišla práve včas - aké krásne čiaročky. dami super. ![]()
testla a je tam uuuuplne bielo
ja som vedela, ze to nemem robit ![]()
dijef , ale u teba mohla byt aj ovu o den neskor hmmm?
alebo az 20 DC.. takze este by som aj to brala do uvahy, a ciarka este moze vybehnut ![]()
soldi mozes, ale neviem ci moj graf nie je trochu zavadzajuci, lebo som bola na 4,5 a 7 dpo chora a mala som aj zvysenu telesnu teplotu
natulaaa to by som aj ja rada vedela. ci sa mam tesit na tento mesiac aj ja
lebo ja mam otehotniet tento mesiac ![]()
dijef a akym testom si testovala? Lebo si pisala ze mas doma len rapiclear a este neviem aky. Lebo ak si testovala rapiclearom, tak by som na Tvojom mieste flintu do zita nehadzala. Ja som tiez testovala rapiclearom a mamatestom - na mamateste pekne viditelna ciarka a na tom hnusnom rapicleare nic - iba ked som to nejako do svetla natacala tak som tam nieco videla - lebo som strasne chcela vidiet - manzel tam nic nevidel a vysmial ma.
tie rapicleari su teda dobre shity ![]()
a vo vsetkych lekarnach ich maju nasrate… ![]()
a ked si pytas tehotensky test - hned Ti pchaju do ruky rapiclear. Iba ked si pytas konkretnu znacku dostanes co chces. A este su tie rapicleary drahe jak svina - mne dali ten kazetovy - jeden stoji okolo 3,50 eura a mamatesty co su najlepsie - tak tie 2 pruzky 3 eura. No ja neviem ale mne to tak pripada, ze ten kazetovy rapiclear neni s citlivostou 10 - ale prinajlepsom 40.
holky jaký by měl být asi hlenik po MS. Já sem teď zkusila a voda a trošilinku se tahá, ale jen tak 5mm. A zatím není čistý ale trošinku ještě i nahnědlý.
Strašně mě bolí žaludek a u srdce asi budu mit infarkt ![]()
salutka … to je taky snažilka odsud? Ještě sem ji tu snad neviděla.
Lauri a to ti taky ona předpověděla že tento měsíc? To moc držím paluše ![]()
Aj ja by sem chtěla předpovědět že nejpozději za měsíc ![]()
bohužiaľ baby, bol to mamatest
tak sa lucim, cestujeme domov, majte sa. je mi z toho sice smutno, ale ovela menej ako minuly mesiac, tak to hadam rychlo prejde…