Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Salutko a jukni na mě,já jsem 6 týdnu po laparce a opět se mi napustila cysta
,asi bude muset pryč ten muj vaječník,produkuje nějaký hormon,kerý mi tu cystu furt plní.
ted čekám na hormonální profil,výskedky budou ve čtvrtek,
salutka, dakujem, snad sa po laparke podari
to cakanie je strasne
ale zvlaneme to ![]()
aj ja ti prajem aby ti babo prislo co najskor a nech sa ti dari, aby si mala vela sil
![]()
ozaj vestila si si aj sebe?
govi já vím já vím …je třeba ty tvoje cykly upravit !!!kontryhel,pupalku atd…grepy…prostě nějaký bylinky…cvičení kočičí hřbety a posilovat pánev ![]()
Natálko…laparka dopadne dobře..po laparce miminko příde!!!myslím si ,že je to u tebe psychikou ne ,že potřebuješ laparku držím vše co mám a neboj se nic
![]()
salutka: tak to su vyborne optimisticke spravy
takze koncom maja ideme na to, uz sa neviem dockat. dakujem
![]()
natalca: drzim silno palce !!!
govi: neexistuje nic na skratenie cyklu?
albi, ano idem na laparku, uz su to viac ako 3 roky co som vysadila tie hnusne tabletky a nic, tak to doki berie ako dalsie vysetrenie, predosle vysetrenia mu ukazali, ze nic nebrani tomu, aby som bola tehu aj hned a aj tak to nejde… som velmi zvedava na vysledky ![]()
Natulko no hormonální profil by měl být dobrý …vaječník pryč nepůjde není třeba…jde i jinak ho uzdravit chce to čas…všechno bude dobrý ..pak mi písni ve čtvrtek jak to dopadlo vidím to dobře..taky je třeba věřit bylinkám atd…a hlavně být v klidu …
![]()
Tak mi dr říkal že to to na těhu možná vypadá,ale zrovna tak že to může být ještě ten pregnyl,ikdyž je to prý málo pravděpodobný,že by se za 13dní nevstřebal,díval se na testy a čarky že sou hodně slabounký ,ale sou..vidětna utz nic není,jen vysoká sliznice,ale tu mám vysokou vždycky,dostala sem injekci a vzali mi krev,vysledek až ve čtvrtek..
to nevydržím.. ![]()
salute píše:
Natálko…laparka dopadne dobře..po laparce miminko příde!!!myslím si ,že je to u tebe psychikou ne ,že potřebuješ laparku držím vše co mám a neboj se nic![]()
![]()
![]()
ja si myslim tiez ze lps nepotrebujem, ale teraz doki nahana mna (doteraz som hnala do vysetreni ja jeho
), ved aj tak by bolo najlepsie keby ma len otvorili, urobili kuk, nic by nenasli a pekne zatvorili,… pekny scenar som si naplanovala?
salutka, dakujem, ved sa ozvem po lps, budem na PN, tak tu budem sediet cely den ![]()
Salutko děkuji,uvidíme jak to vše dopadne ,ve čtvrtek jdu taky k homeopatičce,jsou na ní velice dobré reference a už vyléčila hodně mých kamošek a pomohla jim k těhotenství a vyléčila i cysty,Až budu mít vysledky,tak ti určitě napíšu.Měj se hezky
.
Holky dala jsem do albumu nějaké fotečky těch mých domácích miláčku ,Ačko taky mám bílou kočičku,ale s černým ocasem
![]()
dakujem vam dievcata
![]()
pajinka, ty si jasna tehulka o inom vysledku ani nepochybuj!!! ![]()
salutka, papám aj pupalku, pijem kontryhel, beriem FEMI kvapky od Valoviča, listovku, vitamín E a aj materskú kašičku som teraz začala. Už si pripadám ako chodiaca lekáreň ![]()
A načo sú dobré grepy?
paji, neboj, s nami to do štvrtku vydržíš
![]()
mouku, keby som vedela, čo na skrátenie cyklu. Doteraz boli cykly anovulačné, teraz už aspoň bola ovulka, ale aj tak sú dlhé. Tak neviem, skúšam to tým, čo som vypísala ![]()