Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte babulky ![]()
no mne mrska uz slabne, tak zajtra uz mozem merat ![]()
to ze mat anovulak je normalne mi potvrdil aj doky, ktory povedal, ze ak ma zena z 13 cyklov ktore ma za rok, vsetkych 13 ovulacnych, je to rarita.
Příspěvek upraven 03.01.11 v 12:59
katka a mne dnes akurat VIP skoncilo, tak asi ho supli tebe
sa ale pekne drzis hore, tak fi, tfi, tfi nech to vide !!!! ![]()
a neviete o kolkej mala ist albao k dr? Dufam, ze bude vsetko ok, to by bola strasna ironia osudu, keby sa stal zazrak a nebolo by to v poriadku potom
Smouli a ako vyzeral vcera ovu testik? Aspon tmavnu?
acko aj ja si myslim, ze musia byt aj anovulacne cykli, ved aj tie vajecniky si potrebuju oddychnut ![]()
Albao dnes ide k doktorovi?? Juu, tak to budem nanu mysliet, nech je vsetko OK !! ![]()
katka no už asi 4dní sú rovnaké tmavšie ako pred tým…asi tá testovacia je polovične tmavá ako kontrolná ![]()
ahoj holky, tak za hodku budu volat na HP jsem zvědavá. Co by tam mohlo být špatně?
Jinak počasí mě fakt štve, pořád jen prší a prší, nedá se nic dělat, teda nic se mi nechce. Tento měsíc už nedostanu prachy z pracáku a teta mi říkala že pro 3 člennou rodinu je min. 12tis. a manžel ma na daňovce 11800,– takže nemá ani cenu jít na cosiálku žádat nějaký peníze
Musím zase začít podnikat, jen co ![]()
Včera jsem si hrála, asi si udělám kurz a budu dělat fotky
Straaaašně mě to baví, ale chce to cvik a materiál
Smouli tak este vydrz, viem, ze je to o drzku, ale ja verim, ze ovulka pride
Damiana dakujem, neviem ci som vysoko, dnes som aj klesla trosicku, ale vsetky vieme, ze teplotka po ovu je malo smerodatna, tak len musim cakat.
Dami a co ty netestila si?
Kači smekám,je to nádherné ale nejsou tam vyfocené 2 koupelny?A vy bydlíte taky v podkroví v domečku?
![]()
Holky a co říkáte na mě,že tak skáču ,to je na hov…že?
![]()
Já doufám, že Albao dopadne dobře- prostě MUSÍ
![]()
Ach jo, já už jsme nešťastná z těch nevolností - vůbec to nevydapá, že by mě chtěli opustit. A dneska je to od rána zase chuťovka ![]()
Dami - a zítra bude testík?
Kačí, Ty se nám hezky drž, grafík vypadá dobře ![]()
Natula dakujem, su tam tri, jedna modra, ta s vanou, potom ta, co ju pouzivame teraz, taka cierno-hneda, a tretia je ta cierno siva, s tymi „vedrovymi“ umyvadlami ![]()
My byvame teraz v podkrovi nasho domu, ale aj na druhom poschodi, tam kde je ta modra kupelna, mame zosikmenu strechu, takze sa zda akoby to bolo podkrovie. No a este mame prizemie, dom ako svet velky
Ale dole to treba este dokoncovat, dnes pridam aj dalsie fotky, a uvidis v akom stave je moja kuchyna a obyvacka ![]()
katka - no hlavne tá s mozajkou je nádherná. ale aj tá s kytičkami. paráda.
my máme byť 54 m2. to ty máš tuším len keď spočítaš tie tri kúpelky. ![]()
katka: ja by som tiez rada videla tvoje fotky, mozno sa inspirujem ![]()
Kači tak vy bydlíte u rodiču,nebo to je váš domek
,Babule kukněte na ten muj graf,co to znamená,když tak skáču,to je nějaká nevyrovnana hladina hormonu nééé?No zítra bych měla mít výsledky,tak jsem na ně teda zvědavááá
![]()