Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
inak, uz som pridala aj tie fotky nasej spalne a kuchyne do albumu…
Nicollka píše:mscat píše:tak že bykatlinn píše:neee
mascat-takže u teba sú nočné mory tehu príznaky? Pekne.- ale ako ma naťahujeto jsem nemyslela jako těhu příznaky.
jako když jsem čekala malého že jsem prostě měla jen pořád škaredé snyže zrovna v tom období místo aby se mě zdály nějaké pěkné.
aj mě se zdálo celé těhu že se mi narodil chlapeče a měl jen jedno oko uprostřed čela
no taky dobré s jedním okem ![]()
no já nee..já jsem po ms
![]()
ella to je smaltovana vana, ale taky extra typ ![]()
kupelnu sme prerabali cca 3-4 roky. ta zastena stale cca 2000 sk vtedy.. ale teraz ceny vobec neviem, nam ju objednavali.
lauri, aj my chceme smaltovanu… aky extra typ? my sme premyslali nad estap deluxe, taku s madlami… ale celkom sa mi pacia aj kaldewei, ale tie su drahsie…
katlinn píše:
nico - ja som tuším vážne niekde čitala, že niektoré tehuľe proste nočné mory prenasledujú
katlinn:je to dost možné…pže asi ta ženská má v sobě určité obavy ze všeho..a pak se to asi odvíjí na těch snech
![]()
no každopádně já se každé ráno budila s hrůzou.a to fakt že mi tam doslova stříkala krev jako..střílelo se,vraždilo se,kuchalo se ..no masakr
![]()
elllla píše:
katka, mojmu mm takto zubarka vytahuje nerv uz asi 3 tyzdne.. boli to jak svi.na, ibalginy idu u nas pomaly na kila…lauri, parada, presne taku tu zastenu chcem… mate akrylatovu vanu? alebo to ide na hocijaku? kedy ste to asi kupovali?
nicollka, hned ako dostanes MS tam chod, da ti recept a aj ti povie, ci mas clostil brat 3-7DC alebo 5-9DC… takze staci, ak dostanes recept v ten den, ked pride mrcha, pripadne ten dalsi den, aby si uz mohla od 3DC rana brat clostil…
děkuji. No ale jsem z toho taková smutná, všichni chodí na HP 2× a mě už nechce vidět ![]()
Tak tam potom zběhnu, říkala teda že bych začala brát 5dc, že mám dlouhé cykly. Ale že ani neřeší že prostě MS nemám už od ledna, jen slabé špinění..mám z toho divný pocit ze všeho
ja som tiez nechcela acryl, smalt sa hned nahreje ![]()
no to je taka s madlami, a na jednom konci je sirsia.
lauri dík - ale teba stále nevidím v priateľoch. žeby som sa musela nanovo prihlásiť?
maji musis si ma pridat
ja som ti poslala aj pozvanku nech si ma pridas, ked si kliknes na svoj profil, tak hore vpravo-
Lauri máš krásnou koupelku,moc dobře na mě pusobí ty listely s těma bublinama,nebo imitace kamínku nebo co to je ![]()
Holky jdu vařit ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12119.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12119.gif ,vubec se mi nechce,ale musííím
![]()
ale ja som si ťa lauri pridala. nedala som zmazať, ale pridať a neni si tam.
aj soldi mi poslala pozvanku a tu som si dala pridať a je tam. ale ty nie.
ako sa posielaju tie pozvanky? pošlem ti ja.
natulaa dakujem, to som si ja tak vymyslela ![]()
to su muslicky ![]()
maja klikni si na moju fotku, uvidis moj profil a zase napravo hore mas pridat do priatelov- ![]()
maji a minewka uz som vas potvrdila, teraz by ste ma mali mat v priateloch ![]()