Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lauri, nas dezo je tak nauceny, ze ked sa vykaka, tak vpochoduje do kupelne a caka kym mu utriem tamponikom prdelku
ono v podstate ani nie je co utierat, lebo maju to tam ruzove cistucke, ale ja to povazujem za nutne vzdy skontrolovat, predsa len macke nezabranis aby lozila kadetade. je to taka moja hygienicka uchylka. u krispinka nie je problem, ale dezko ked bol mensi tak maval spinavu prdelku, a tak si na to umyvanie uz tak zvykol, ze terau si ho pyta. preto kaka vylucne len ked sme doma a sedi pred tou kupelnou kym nespravime hygienu ![]()
acko jeeeej. to je neskutocne, odkedy ho mam, tak mam macky este radsej.
to je taka mala selma, stale lovi, aj na nas
pripomina mi pumu. ale v ramci hry samozrejme. nas sa zase naucil, ked zakricim : Cecil holub! uz uteka k oknu ![]()
no, poposielala som vam ziadosti o priatelstvo, dajte vediet, ak este niekto ma zaujem ![]()
moukuska píše:
maji:
mouk - vyzerá to na pekne veľký barák.
aj ja chcem. mne by teda stačil taký malý domčúrik, ale asi tak ako lauri - my naň nikdy mať nebudeme.
maja aj mne by stacil malicky s malou zahradkou.
ale prdim na to, treba babatko na prvom mieste. hoci by som byvala v kumbale. ![]()
maji: no zvonku sa nezda hlavne su ludia prekvapeni ked vojdu ze to ma aj poschodie, uvidime ked to zatrepeme zariadenim ze aky velky bude ![]()
Lauritka píše:
maja aj mne by stacil malicky s malou zahradkou.ale prdim na to, treba babatko na prvom mieste. hoci by som byvala v kumbale.
nielen že máme podobný vkus, ale aj názory ![]()
Kacul muj mm staví dřevostavby na klíč,tak vím co to obnáší slyším to doma denně ale i tak je to super
![]()
Lauri já taky muluju kočky ,mám je v albíku,jestli si neviděla a největí mazel je ten mourovatýý,ta bílá kočka se moc nenechá,ona je věčně mrská
,zrovna mi tu oba leží před krbíkem,protože venku mokro tak přišly domu a vyhřívají se
![]()
Kacul ahoj, uz som ti posala pozvanku, aj sonicke, tak ma len potvrdte ![]()
babule môže sa stať niečo také, akože bt graf úplne naprd anovulačný a ovu predsa prebehne??? ![]()
Smouli a mas pocit, ze ovulka prebehla? No tak ty si prikladom, ze graf tak moze vyzerat, ked ta ovplyvnil stres, bolest zubov atd, tak vyzeral anovulacne.