Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
5.5.10 12:43

lauri, nas dezo je tak nauceny, ze ked sa vykaka, tak vpochoduje do kupelne a caka kym mu utriem tamponikom prdelku :-) ono v podstate ani nie je co utierat, lebo maju to tam ruzove cistucke, ale ja to povazujem za nutne vzdy skontrolovat, predsa len macke nezabranis aby lozila kadetade. je to taka moja hygienicka uchylka. u krispinka nie je problem, ale dezko ked bol mensi tak maval spinavu prdelku, a tak si na to umyvanie uz tak zvykol, ze terau si ho pyta. preto kaka vylucne len ked sme doma a sedi pred tou kupelnou kym nespravime hygienu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 12:46

acko jeeeej. to je neskutocne, odkedy ho mam, tak mam macky este radsej. :srdce: to je taka mala selma, stale lovi, aj na nas :) pripomina mi pumu. ale v ramci hry samozrejme. nas sa zase naucil, ked zakricim : Cecil holub! uz uteka k oknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
5.5.10 12:46

no, poposielala som vam ziadosti o priatelstvo, dajte vediet, ak este niekto ma zaujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 12:47

kaculad poslala som ti žiadosť o priateľstvo :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
5.5.10 12:49
moukuska píše:
maji: :palec:

mouk - vyzerá to na pekne veľký barák.

aj ja chcem. mne by teda stačil taký malý domčúrik, ale asi tak ako lauri - my naň nikdy mať nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
5.5.10 12:51

maja aj mne by stacil malicky s malou zahradkou.

ale prdim na to, treba babatko na prvom mieste. hoci by som byvala v kumbale. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
5.5.10 12:51

maji: no zvonku sa nezda hlavne su ludia prekvapeni ked vojdu ze to ma aj poschodie, uvidime ked to zatrepeme zariadenim ze aky velky bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
5.5.10 12:56
Lauritka píše:
maja aj mne by stacil malicky s malou zahradkou.ale prdim na to, treba babatko na prvom mieste. hoci by som byvala v kumbale. :mrgreen:

nielen že máme podobný vkus, ale aj názory :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
5.5.10 12:58

a kde je soldi? a akú má dnes teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 12:59

Kacul muj mm staví dřevostavby na klíč,tak vím co to obnáší slyším to doma denně ale i tak je to super :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
17268
5.5.10 13:02

maja :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
5.5.10 13:03

Lauri já taky muluju kočky ,mám je v albíku,jestli si neviděla a největí mazel je ten mourovatýý,ta bílá kočka se moc nenechá,ona je věčně mrská :mrgreen: ,zrovna mi tu oba leží před krbíkem,protože venku mokro tak přišly domu a vyhřívají se :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
5530
5.5.10 13:05

Kacul ahoj, uz som ti posala pozvanku, aj sonicke, tak ma len potvrdte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
5.5.10 13:07

babule môže sa stať niečo také, akože bt graf úplne naprd anovulačný a ovu predsa prebehne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
5.5.10 13:11

Smouli a mas pocit, ze ovulka prebehla? No tak ty si prikladom, ze graf tak moze vyzerat, ked ta ovplyvnil stres, bolest zubov atd, tak vyzeral anovulacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí