Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
..no, tak grafík se mi asi nepovedl,což
?
Šmouli, nevěš hlavu a koukej naskočit na těhu-vlnu ke švagrové !!!! Budu strašně držet palce, ať je to její těhotenství nakažlivé!!!
moukuska píše:
bambi: ahaaa tak potom je tam velmi podobna kupelna
asi
viem ze jedna kocka tam mala taky obklad tiez ![]()
Ahoj Jodi, vitaj u nas
hned na uvod ti poradim, aby si si upravila link na grafik v podpise… chod vo FF na My Home Page a skopiruj ten link, co je hore v adrese… mal by vyzerat tak, ze fertility / home / nejake cisla a pismenka
ako dlho sa snazite?
Můžu mít hned dotaz?? Vy co máte na FF to srovnání několika grafů přes sebe- to je asi pouze v rámci placeného členství,co ?
jodi musis kliknut nalavo na fertility my home page a ten link skopirovat, inak to neuvidime ![]()
Jodi ano, je to iba pre VIP, ale oni ti ho zas na 5 dni sem tam daju a vtedy sa to da urobit a uz ti to tam ostane myslim
cholkýýý, jsem asi střevo..... Už jsem to udělala dle návodu, ale nezměnilo se to… mějte se mnou trpělivost ![]()
Jinak něco o mně: máme dva kloučky a strašně si přejeme třetí miminko. Jelikož oba dva kluky jsem rodila CS, tak jsem měla zakázáno otěhotnět do loňského srpna… Intenzivně se snažíme od listopadu.
Myslela jsem si, že tentokrát nebudu tolik „tlačit na pilu“ , ale je to snad ještě horší než poprvé… Každý měsíc velký zklamání…a vzhledem k mému věku /35/ chápu, že to tentokrát může trvat i hodně dlouho než -a jestli vůbec- se zadaří…
…jsem to nedokončila - bydlíme v Praze /zatím/, manžel je ekolog, v současné době projektuje rybníky. Já jsem sice vzděláním Ing. zemědělství, ale pracuju jako letuška
- teď tedy ne, jsem na mateřský, ale v červnu nastupuju zpátky…
Jodi uz to funguje, urobila si to dobre ![]()
No je pravda, ze je to take vselijake, preco mas tu jednu teplotku pred ovu discarted?
govinda píše:
bambi, ozaj krásny bytík, krásna kúpeľňa
dakujem
ale nie je to byt, ale dom ![]()
jodi, tak to ked sa vratis do prace, asi bude tazke merat, vsak? Alebo lietas len vnutrostatne linky?