Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6158
24.3.11 14:01

riana, aj som po LSK vracala jak bačove šteňa :-) ale všetci vraveli, že som musela dostať nějakú prisilnú narkózu… nesmela som nič jesť 24 hod a piť cca psledných 12 hod pred operáciou…
bolo to kvoli tomu, aby som nevracala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
24.3.11 14:02

ahojte babenky !!

dlho som nič nepísala,ale listujem a čítam vás…
dnes už asi po 100 krát uspávam drobca-ale ten odoláva :zed:

pajinke zo :srdce: gratulujem k Adamkovi, nech sú skoro doma a zdraví !!

riana-s dr. Petrovicsom mám osobnú skôsenosť, musím povedať že pozitívnu :palec: ale ako som čítala tak tvoj problém je niekde inde /mne totiž veľmi pomohol keď som mala ťažkosti s trávením a nič mi nepomáhalo-otestoval ma na všetky možné potraviny a po „jeho diéte“ sa to naozaj upravilo+ o 2 mesiace na to som otehotnela :dance: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
24.3.11 14:15

adalim ale aspon cistu vodu si snad mohla pit, ze? :oops:

pobezka ja sa chcem po vzhliadnuti cien a tej vzdialenosti (bo dokiho a pracu mam v BA) tomu dr. v KE vyhnut… nevlastnim banku, aby som si len tak spravila vylet kvoli nejakej diete, hlavne, ked mam v neporiadku zenske veci, nie travenie, vylucovanie a pod. :-?
ked mi zacal o tom vraviet, myslela som, ze to bude nejaky velky odbornik ohladom gynekologie, ked ma az tak daleko chce posielat 8-o a on mi zrazu zavalasi stravovanie atd… na toto ja velmi nie som… hlavne, ked v tom nevidim velmi suvislosti..
myslim, ze moj doki chcel tomu v KE len kseft dohant, nieco zasemotil, ze mam dokiho sestricku (v KE) od neho pozdravovat… :pocitac: tudlenc :twisted:

teda nie ze by osm proti tou dokimu v KE nieco mala, ale je mi velmi podozrivy moj doki a ja take veci nerada podporujem/nechcem podporovat… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7606
24.3.11 14:18

monu: :mavam: vcera sa Dankovi velmi predvadzat nechcelo, mam pocit, ze kym som tam dosla peso, ze zaspal a potom bol lenivy, ale aspon si pocmulal palcek, bolo to zlatucke :srdce: az sa mi nechce verit.

no a od znamej som minule doniesla plnu tasku veci, takze uz aj ja mam nieco :palec: od zajtra je v KE vystava Vesela planeta tak sa tam chystame pokukat co maju.

a taka som leniva, nechce sa mi peso chodit, kym sa niekde dosuchtam tak to trva vecnost

a vy sa ako mate? mne sa tiez pacilo meno Oliver, ale teraz si stale spomeniem na to OLO :lol:

Příspěvek upraven 24.03.11 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
24.3.11 14:18

riana - chápem, preto som ti písala že mne pomohol ale v inom, ja som mala asi pol roka hrozne nafučané brucho a žiaden doktor mi s tým nepomohol, jeho som brala ako poslednú alternatívu…a bola som u neho len 2× lebo potom sa to veľmi zlepšilo a mne sa zdalo že chce odo mňa tiež len ťahať peniaze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
24.3.11 14:21

mouki, ma nehnevaj:cert: :cert: :cert:. nakoniec bude nas maly predsa len Oliver no ale dufam, ze ho tak nikto nebude volat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

takze si malinkeho cestou v brusku pekne uspala a nechcelo sa mi potom vyvadzat. a mas aj nejake fotky? a co mamina, tesila sa?

co sa tyka tych veciciek, ja vobec neviem, co mam vsetko kupit. musim od niekoho vykukat nejaky ten zoznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
24.3.11 14:25

monu: no vosli sme do ordinacie a ja vravim ze to je buduca babka tak sa dr. smial, on je taky srandista podareny :lol: bola dojata mamka, po tolkych trapeniach sa konecne tesime :potlesk: mame video a z toho som si doma urobila fotocky, tak sme s mm vcera pozerali

ani ja neviem co kupovat a rozmyslat nad velkostami co kedy vynosi a nevynosi :roll: nechame si poradit od skusenejsich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.3.11 14:27

ahojte, ja som bola dnes na poradni, a mam take zmiesane pocity- napisem trosku zachvilku.

v prvom rade, monu, zlatko, netrap sa kvoli tomu, niekedy urobime pruser, ani nevieme ako, nebolo to so zlym umyslom, holt, stalo sa, urcite sa tym netrap :hug: viem presne ako sa citis, ten zly pocit asi v Tebe este chvilku ostane, ale ono sa to vsetko nejako utrasie. a pamataj, vsetko zle, je na nieco dobre :srdce:

ak chces, v albume na mk mam take zoznamy, co treba pre babo a aj co treba vybavit po porode- papierovacky :-D

ria, ahoj, no, tak sa objavila pricina spinenia, asponze tak :-D byt na Tvojom mieste, radsej volim laparku, to uz popozeraju uplne vsetko a ked nebudu robit nic velke, tiez sa robi v ramci jednodnovej chirurgie :-D vsetko dobre dopadne a ked sa zacnete snazit, tak budes tehotna coby dub :-D

mouk, aj nas maly je taky lenivec :-P a fotku nejaku nemas? :dance:

pobezka, ahoj, ako si nazivate s malym? uz ste zladeni? :srdce: a ako si spokojna s tou postielkou? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
24.3.11 14:42

soldi a kludne aj ostatne…

po laparke ste ako dlho boli na PN? lebo ak by som mala termin zaciatkom maja, ci budem do 3 tyzdnov „po“ relativne ok, aby som mohla vklude odstatnicovat… mam ich posledny majovy tyzden…
citala som si na MK, niekto ostal ani nie tyzden, niekto aj 3t… teda ak boli nejake komplikacie a horsie zotavovanie sa…

• Citovat
  • Upravit
17359
24.3.11 14:43

no a ako som dopadla na poradni?

krcok drzi ako skala, maly je stale dole hlavkou a nalieha nan, bral mi ster na streptokoka a dalsi krvny obraz, pecenove a oblickove testy, mineralogram.

maly je uz o tri tyzdne vacsi takze ak pojde v termine, tak na 90% sekciou :-?
dok povedal, ze s najvacsou pravdepodobnostou bude mat cez 4 kila. 8-o

a dok sa nepaci to moje zadrziavanie vody a tri krat sa ma spytal, ci nechcem ist tak na tyzden do nemocnice na pozorovanie. :roll: ale som odmietla. tak ma poslal do rizikovej poradne buduci tyzden, do ziliny k babjakovi. no, som zvedava, co mi povie.

takze teraz sa citim tak divne, robim si starosti o maleho, ze preco je taky velky, nechapem :nevim: ze by z toho ovocia, co stale ladujem? 8-o

a prepol mi ho aj na 4D a vyzera rovnako ako pred mesiacom, len je baculatejsi a ma strasne krasne ustocka :srdce: hornu peru ma rozkosne vykrojenu, presne ako mm. juuj, uz sa tesim na zlatko moje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
24.3.11 14:44

ja viem, asi mam teraz strasne kopu otazok, ale ked ono si to vybralo ten najblbsi cas, ked sa mi to s ukoncenim skoly prelina, tak som este nerovznejsia a este duplom viac otazok mam :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
17359
24.3.11 14:45

ria,

mne prepichovali cystu, mala som dva male rezy a na pn som bola tyzden. citila som sa dobre, jedine neprijemne po laparke je ten plyn, co tlaci na klucne kosti, tak to pobolieva par dni (malinko) a to je vsetko. robi sa to laparoskopicky, takze ranky su male a nebolia :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
24.3.11 14:53

soldi

myslim, ze vaha ta nemusi znepokojovat, ved sa bezne rodia aj 4- kilove deticky. maly je proste valibuk :potlesk: :potlesk: :potlesk: hlavne nech je zdravucky. no a co sa tyka porodu, aspon to prespis, hoci rekonvalenscencia je po cisarksom horsia. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
24.3.11 14:53

tak uz si mocim nohy vo vode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
24.3.11 15:00

soldi takze ked nebudu komplikacie zavazne, tak je dlzka PN teda v pohode… ten tyzden mi doki spomenul, aj ked by sa len polyp odstranoval, to vyjde teda ako laparka…
tak to potom nie je najhorsie… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí